Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kipuilua!

Mulla on alkanu oleen vaikeita öitä. Herään siis yöllä menkkamaisiin jomotuksiin ja juilintaan :( Vaikea saada uudestaan unta, kun kipu säteilee kohdunsuulta nivusiin ja yläreisille, selkä on kipeä jne... Nyt sitten tullut vihlontaa kohdunsuun sisäpuolelle! Luin, että se vois johtua kohdunkaulan lyhenemisestä. Tulehdukseen viittavaa ei ole (pahaa hajua, kokkareista valkovuotoa, kirvelyä pissatessa..), joten jospa nää kivut kuuluu asiaan kun vauva alkaa laskeutua :) Entäpä muilla, onko samantyylisiä kipuja/mistä kaikesta te saatte jo kärsiä? :)

7.4.2013
SariA
SariA

tässä viikonloppuna on kyllä menty niin paljon kivuliaampaan suuntaan etten tiedä jaksaako enää niitä viimeisiä töitä tehdä mitä on jäljellä. virallinen äippälomahan on alkanut jo pari viikkoa sitten mutta yrittäjänä on "pakko" tehdä vähän ylimääräistä. Kaikki muuten mennyt niin hyvin että olen jaksanut töitä tehdä. Nyt kuitenkin liitoskivut todella kovat ja estää välillä kävelyäkin. varsinkaan oikealle jalalle ei pysty varaamaan täysin. kokoajan pitää vähäsen liikuskella ettei jämähdä kun muuten siitä ei pääse ylös enää. toivottavasti menisi ohi tai laimenisi pian. eipä oo enää paljoa kyllä jäljellä (rv 36+4) ja sain vähäsen sairaalakassiakin pakattua! saavutus...

15.4.2013
TikTok
TikTok

Mulla kans vihloo päivittäin nivuseen mut onneks on vaan oikee puoli et se vasen jalka on pelastanu mut lysähtämästä lattialle. Toivottavasti ei tästä pahene noi vihlasut. Ja oon huomannu et mitä rankempi päivä niin sitä huonompi on seuraava yö kipuineen. Eli aika hiljentää vauhtia.

15.4.2013
puffi
puffi

Nää mun liitoskivut alkaa olla tosi pahoja. Tulee päivittäin useaan otteeseen ja pahimmillaan mulla lähtee jalat alta, kun se vihlasu tulee kovana tuonne nivuseen.

Tässä pari iltaa sitten melkein löin pään oven karmiin, kun yhtäkkiä putosin polvilleni näiden kipujen takia. Toooosi kiva..

14.4.2013
SariA
SariA

kysäisinpä lääkärikäynnilla samalla siitä juilimisesta ja sanoi että on jo eräänlaatuisia supistuksia. että valmistautumassa ollaan kokoajan... jänskättää että millon rupeaa olemaan tasaisemmin välein niitä. viime yönä oli viimeksi parin minuutin kipuilukohtaus.

10.4.2013
TikTok
TikTok

välillä päivällä mullakin tuntuu vihlontaa tai juilimista. välillä joutuu olemaan ihan kyyryssä kun ei suorassa seisominen onnistu. mielestäni ei ole kuitenkaan supistuksia vielä... ja useammin yöllä heräilen vessaan mitä aiemmin. pari viikkoa jo peilistä katsellut mahaa jos olisi laskeutunut mutta ei sitä osaa jostain syystä sanoa... eikä mieskään osaa sen enempää. sen mielestä maha on vain iso.. :D

9.4.2013
TikTok
TikTok

Mulla kans tullu nyt vaiks mitä kipuiluja. Alaselkä ja maha juilii välillä ja lantion luut on kipeet. Vähän niinku olis häntäluukin kipeenä. Aamuyöstä ei tahdo löytää hyvää asentoo millään ja monesti oonkin sit noussu ylös... Unet jää vaan turhan lyhkäsiks.

Alkuviikon flunssa hellitti niin nyt meillä riehuu oksennustauti. Yöllä oksensin parikertaa mut nyt pysyy sentään vesi sisällä, lisänä viellä kuume. Pikkasen oon nyt huolissani vauvasta kun on itellä niin puhtipois mut onneks pikkunen liikuskelee ihanhyvin kuitenkin.

7.4.2013
puffi
puffi

Just olen meinannu kysellä täällä samoista asioista. Eli herään yöllä parin tunnin välein (vessaan/kyljen kääntöön, en tiedä?) ja varsinki alkuyöstä mulla on alavatsa kipeä, sillai nipistelee ja pistelee. On oikee inhottava nousta ylös ja lähtee vessaan. Ja sit menee hetki, ennen ku saa uudellee unta. Ja kyl se kipu säteilee kans välillä alaselkään. Mitään supistuksia ne ei mun mielestä oo (tosin en edelleenkään tiedä mimmosia ne on)... No, eilen päivällä tapahtu kropassa taas jotain outoa. Oli jotenki koko alapää ihan hellänä, ihan ku joku ois ronkkinu siel oikeen urakalla. Itelle tuli mieleen, et nytkö se vauva laskeutuu ja mieheltäki yritin kysellä, et onks maha alempana. Et en tiiä mitä oli, mut kyllä tässä taitaa synnytys vaan lähestyä ja oon ajatellu, et kai nää kaikenlaiset kivut vaan kuuluu jo asiaan... ☺

7.4.2013
nassikka
nassikka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...