Kipua alavatsassa

Iltaa kaikille mammoille. Uskaltaako kukaan lähteä arvailemaan, mistä vaivasta meikäläisen vatsakivussa on kysymys. On ollut viikon verran satunnaista pistosta, vuoroin vasemmalla, enemmän kuitenkin oikealla puolella. Tietyssä, samassa paikassa vähän lonkan yläpuolella. Kävin lääkärissä, joka laittoi verikokeeseen. Siellä hemoglobiini 138, leukosyytit 3,3 ja CRP 8. Kehotti tähystykseen, joka sulkisi pois gastriitin (mahakatarrin) ja palleatyrän. Ylävatsa on satunnaisesti arka, mutta helpottanut Nexium-lääkkeellä. Olen syönyt sitä viikon ajan, vielä kuuri jatkuu. Vuosi sitten samanlaisia oireita, mutta katosivat samalla lääkkeellä parissa päivässä.

6.4.2013
odottaja
odottaja

Ei mulla tullut vatsahapot ylös vaikka närästikin kovasti.

Kiva että olo on ollut jo parempi :)

7.4.2013
misukka
misukka

Tänään iltapäivästä lähtien on ollut yllättävän hyvä olo. Olen siitä todella kiitollinen ihan ylöspäin. Mieleen ehti tulla tietenkin se pahin (syöpä). Toki pistokset tai muut vatsaoireet voivat alkaa uudestaankin, mutta ilmeisesti viikko ilman kahvia ja muutenkin terveellisemmällä ruoalla antaa sekin jotain tulosta.

7.4.2013
odottaja
odottaja

Napero24: närästys käsittääkseni tuo ylös sellaista kirpeänmakuista nestettä. Omasta vaivastani: pahinta on tuo pistos ja sitten oikein kovat ilmavaivat. Ruokavalion tarkkailu kyllä auttaa. Misukka: hyvä, että sait vaivaasi helpotusta. Meikäläinen odottelee toiveikkaana tiistain lääkäriä. Eka, kuten sanottu, kun ei tutkinut yhtään.

7.4.2013
odottaja
odottaja

Toi nexium on närästykseen mut ei närästys tunnu alavatsalla. Se tuntuu enempi ihan vatsalaukun kohdalla ja rintakipuna oikein pahana. Ite pelkäsin sydämessä olevan vikaa ku ihan järjetön paine tuntu rinnassa ja oli hengenahdistusta. Mut lääkäri totesi olevan astetta pahempi närästys. Ja Nexiun jeesasi vaivaan ihan nopeasti.

Olisko sulla joku lievä suolijumi? Mulla ainaki pistelee satunnaisesti puolin ja toisin jos on vatsa vähänkään kovalla. Ja sen kipupisteen huomaa liikkuvan aina välillä ku tavarajuna etenee suolistossa. Juo runsaasti nestettä. Sen luulisi auttavan jos kyseessä on jumitus suolessa. Voi olla myös isompi kaasukupla joka kipuilee.

Onko sulla ollu vatsa pinkeänä viime aikoina? Se voisi puhua sen ilman puolesta. Ja mulla ainaki närästys aiheuttaa ilmaa myös.

6.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...