iltaa iltaa iltaa iltaa :D

siinä tulikii jo varmaan kaikille ketjuun osallistuville oma XD No kahotaan miten käy... :D

6.4.2013
riu
riu

Mä tein noi cakepopsit tikkaritikkuihin. Niitä saa ainaki Confetista.

Eikä toi reseptikään mikään vaikea ole. Teet kakkupohjan (jonku parin munan), suklaisen tai taviksen. Annat vetäytyä yön yli. Murskaat sen ja sekoitat sekaan purkillisen tuorejuustoa (maustettua tai maustamatonta jonka maustat itse haluamallasi tavalla) ja ihan hitusen maitoa. Pyöräytät tasaisen massan ja annat hetken tekeytyä kylmässä.

Youtubesta löytyy monia videoita popsien teosta. Kannattaa kurkkasta.

Pintaan sulatin Candy Melts'ejä. Tavallinen suklaa toimii myös ihan loistavasti.

Meidän popseista tuli sitruunan, vadelman ja päärynän makuisia.

6.4.2013
misukka
misukka

No iltaa! :D

Meillä pojat ollu nukkumassa joo hyvän aikaa, ilmeisesti mieski vaikka kovasti suunnitteli lähtevänsä kaverille pelaamaan ja juomia kumoamaan :D mä jään poikien kanssa kotiin ja nyt ku molemmat nukkuu, ni saan vedellä naaman täyteen suklaata ja naksuja sekä limpparii :D ei tässä kyllä kauaa jaksa hereillä olla ku yöstä voi tulla valvomista ellei se yskänlääke nyt sitte viimenään tehoa.

Tässä lähipäivinä tulee mun vanha pupurouva takasin mun huostaan. Johan se kolme vuotta majailiki mun vanhemmilla :D tosin ei omasta tahdostani vaan ku äiti ei suostunu antamaan sitä aikasemmin, ei ennenku nyt ku muuttavat. :D

6.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Ja siis mie tein ihan tikkarin kokosia niistä. Jos tekee isompia ni ei yhtä enempää tarvi syödäkään.

6.4.2013
misukka
misukka

Pitihän ne heti tesmata, tottakai. Ne on kyl jänniä. Niin täyttä tavaraa et ei montaa pysty putkeen syömään. 98 kappaletta tein ja kuutisen tuntia meni ihan kuorruttaessa, silleen rauhaksiin. Eilen illalla tein massat kylmään tekeytymään.

Täytyy kahtoo montako noita jää jäljelle huomisen jäljiltä. En usko et ees puolia menee. Yhteensä taidettiin saada tänään tuhottua 10 palloa ja meitä oli sentäs 4 aikuista ja 2 lasta niitä tuhoomassa.

6.4.2013
misukka
misukka

Meille tuli neljän polttimon rilli :) Aikasempi oli sähkögrilli ja se oli puolet pienempi. Meillä kun tätä porukkaa on niin täytyy saada kerralla ruoka kaikille :)

Huomenna vois testata :)

6.4.2013
marjaana
marjaana

hahaa työ olittekin noppeita! :D Miun äiti soitti just näppärästi ku olin krjottamassa :D Oooh ja ihanaa se pyys tuon keskimmäisen huomenna yökylään... mahtavaa!

Misukka joko maistoit cakepopseja? Mietin että jaksasko tehä sitte tytön synttäreille, mutta mietin että onko ne liian suurtöisiä miulle. Niitä joutus tekemään niin hiton monta :D Huomenna on varmaan aikamoinen päivä, toivottavasti kuitenkii myös tosi kiva :)

Marjaana on ollu niin reipas että ihan tässä ihteeni hävettää... Mitenkäs iso grilli teille nyt sitte tuli? :D

Mrsmetalli se teijän pieni mennee ihan kohta juosten, usko pois :)

6.4.2013
riu
riu

Miun pinna kiristyy hetki hetkeltä. En tajua miten jotkut voi muka tehä kouluhommia ku ovat lasten kaa keskenään kotona? No tasapuolisuuden nmissä en oo sitte tehny mittää muutakaan tännää, paitsi nukkunu päikkärit :D Ruokakii on vasta nyt tulossa, tyttö alus auttaa ja sillon kaikki kestää paaaaljon kauemmin. Ihmeesti se saa aikaa menemään eritoten siihen perunan kuorimiseen :D

Mitäs mammojen lauantai-iltaan kuuluu?

6.4.2013
riu
riu

Hop!

Ohjelmatäyteinen päivä ollu; oon ommellu taas pipoja ja huiveja, leiponu tuulihattuja, kokosin grillin kun isäntä hankki meille uuden ISON grillin (ihanaa!) ja otin iteeni niskasta kiinni ja kävin kunnon lenkillä. Kaupan päälle vielä sauna niin nyt nukuttaa :)

Huomenna sitten esikoisen kans kaksin shoppailemaan!

6.4.2013
marjaana
marjaana

Iltoja. Pitkin päivää oon istunu keittiön pöydän ääressä cakepopseja vääntäen. Poikien kummitäti kävi miehensä kanssa tässä ja he on onneksi fiksuja ihmisiä ettei kauheesti haittaa jos häsätään seuraavan päivän pirskeitä. Pääasia että kävivät ja viettivät aikaa poikien kanssa. Huomenna on sit hässäkkäpäivä.

6.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...