Hyvät kengät 1,5 vuotiaalle

Kertokaapas kokemuksia laadukkaista ja kunnollisista nilkkaa tukevista kengistä. :) Tarkoituksena ostaa 1,5 vuotiaalle hyvät kesäkengät jotka oikeasti tukevat jalkaa. Lapsella toinen jalka kääntyy sisäänpäin kävellessä, joten kunnon kengät tulevat tarpeeseen. Ja kenkien pitäis olla leveälestiset koska lapsella aika pullukka jalka. Talven ajan meillä on ollut Tepsut käytössä, mutta tuntuu että näillä kengillä kävellessä tuo jalan sisäänpäin kääntyminen vain pahenee. Tepsuja oon kyllä silti hieman miettinyt. Eli nyt kaikenlaisia vinkkejä ja omakohtaisia kokemuksia hyvistä kengistä otetaan vastaan. :)

5.4.2013
stige
stige

Mietinjust, että mahdoinkohan itse uhmata tätä sääntöä just viikko takaperin, kun joku kysyi samaa asiaa tosta jalan kääntymisestä..taisin silloin sanoa merkin kokonaan, niin sanon kyllä nyttenkin. Superfit.

5.4.2013
tyttö
tyttö

Ylipäätään mitään merkkiä ei saa/ sais nimeltä mainostaa, naurettavaa, koska monelle sais hyviä vinkkejä näin annettua. Ja sitten on muutama palstalainen, joka on oikeen henkilökohtaiseksi tehtäväkseen ottanut mainitakseen mainostamisesta : D

5.4.2013
tyttö
tyttö

Ok. Pitää itsekkin yrittää saada paremmin tähän asiaan selvyyttä lääkärin tai fysioterapeutin kautta, kuhan ensin näkee mitä neuvolassa sanovat.

 

Ehkä tää minun alotus oli sitten vähän turha jos täällä ei saa mitään kenkämerkkejä mainita. =D

5.4.2013
stige
stige

Tuolla vinkillä löydät kyllä kenkämerkin, avitan vielä, että kenkäkauppa ei ala vokaalilla : D

5.4.2013
tyttö
tyttö

Lääkäri oli ohjeistanut naapurin äidin, että kunnon kengät koko lapsuuden ja pitänyt juuri tuota merkkiä parhaana mahdollisena tähän ongelmaan. Taaperoiän paljon liikuntaa, erityisesti luistelu ja luisteluhiihto mainittuina. ( muutaman vuoden päästä onnistuu teilläkin tuo) vasta 5-7 v nähdään onko korjaantunut vaiva itsestään vai onko operoitavissa jne.

5.4.2013
tyttö
tyttö

Ei saa mainostaa..joku rupeaa vinkumaan kuin syöttöporsas! :(

5.4.2013
tyttö
tyttö

Neuvola on reilun viikon päästä niin siellä mainitsen tuosta jalan kääntymisestä. Ja toki haluan, että selvitetään mistä se johtuu. Lukemani perusteella tuollainen vaiva on kovin yleinen pienillä lapsilla ja pitäisi korjaantua itsestään. Ja "hoitona" tähän juurikin kunnolliset jalkaa tukevat kengät.

Kerroppas tyttö, että mikä tämä s-kirjaimella alkava kenkämerkki on? :)

5.4.2013
stige
stige

Sieltä toisesta oikeasta kenkäkaupasta, s kirjaimella alkava nauhallinen kenkämerkki. Taipuisa pohja, tukevasti nilkkaa tukeva malli. Löytyy lapsen jalkapöydän mallin mukaan s,m ja l mallisina. Asiaan vihkiytynyt lääkäri suositellut juuri samoja kenkiä naapurin äidille, jonka molemmilla pojilla jalkaterä kääntyy sisäänpäin.
Meillä käytetty ekat vuodet kukin näitä kenkiä ja niin tulee käyttämäänviideskin. Hinta 50-70€ väliltä.

5.4.2013
tyttö
tyttö

Onko tosta virheasennosta puhuttu mitään neuvolassa? Et tartteeko sille oikeasti tehdä jotain. Tytöillähän moinen on melko yleistäkin ennen teini-ikää johtuen lantion kasvamisesta.

Jos virheasinto on häiritsevä ni suosittelisin ihan kunnon kenkäkauppaa jossa olisi asiantuntevat myyjät. Eikä mitään liberon kokemuspalstaa vaikka täältäkin voi kokemusta vastaavasta löytyä. Ammattitaitoa ei niin todennetakaan virtuaalimaailmassa.

5.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...