Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Yksin raskauden ja yksin lapsen kanssa.

Mulla on aika vaikea tilanne. Olin seurustellut miehen kanssa melkein 3vuotta kunnes hän jätti minut ja myöhemmin sain selville että hän jätti minut koska oli pettänyt.Hän löysi heti uuden naisen ja kun he erosivat muutaman kuukauden päästä nainen on raskaana. Tällä hetkellä he eivät pidä mitää yhteyttä.Palasimme takaisin yhteen puoleksi vuodeksi. Sain selville raskaudestani kun olin 12viikolla ja nyt olen 16viikolla. Nyt periaattessa jätin miehen koska hän ei halunnut lasta eikä perhettä. Tämän 4viikon aikana hän päätti että tapaa lasta myöhemmin ja maksaa osuudensa. Mutta mietin, että miten minun tässä käy. Rakastan häntä vielä todella paljon. Ja olemme puhuneet asiasta mutta hän ei olisi vielä isäksi eikä haluisi olla "perhe". Mietin että muuttaako hän mielensä vielä tässä 5kuukauden aikana ?

4.4.2013
Victoria93
Victoria93

omalla kokemuksella voin sanoa et turhaa odotat et sen mieli muuttuu.. 

itsellä lähes sama tilanne päällä tällä hetkellä, seurustelin miehen(30v) kanssa 3kk josta 1kk olin raskaana ja mies päätti loppujen lopuksi et erotaan hänen pyynnöstään kun ei nää mitää järkeä jatkaa suhdetta.. jälkikäteen sain kuulla kaveriltani et hän ei oli edes halunut lasta ja eikä aijo olla lapsen elämässä missään tekemisissä tai edes nähdä kun hän syntyy.. 

nyt olen raskausviikkolla 33, ja 5kk olen jo yksin tätä raskautta yksin käynnyt.. ilman ystävieni suurta tukea ja kannustusta en tiedä miten olisin jaksanu käydä tätä yksin läpi..

nyt miehen äiti on myös tukemassa ja läsnä lapsen elämässä :)

6.4.2013
saniainen85
saniainen85

Muita peesailen. Todella edesvastuutonta käytöntä "mieheltä" tommonen! Aika epätodennäköistä on, että hän järkiintyy. Näitä on nähty liikaa :(

Sulle toivotan onnellista raskausaikaa ja kaikkea hyvää! :)

5.4.2013
AlliU
AlliU

Kertomasi perusteella anna elää omaa elämäänsä.

5.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En todellakaan pitäny lasta sen takia että mies tulisi takaisin. Minähän sen päätöksen loppujen lopuksi tein ja minähän sen periaattessa jätin koska oli halunnut aborttia ja minä en. Vaikka ikäkseni olen nuori niin en silti tyhmä että käytän lasta tässä hyväkseen että hän tulisi takaisin. Viime viikkoina hän on itse pitänyt minuun yhteyttä en minä. Haluaisin vain että hän tulisi järkiin. Ja olin sanonut hänelle että en todellakaan halua sitä että tässä 5kk hengataan yhdessä ja lapsen synnyttyä hän jatkaa omaa elämäänsä ja hoidan lasta. Haluan että hän miettii tarkkaan mitä tekee. En ole häntä missään vaiheessa painostanut asiaan.

5.4.2013
Victoria93
Victoria93

kyllä on näin että kaksi lasta. mutta heidän 2kk suhde ei ollut vakavaa. ja vielä ei ole varmaa että onko lapsi edes hänen. nainen oli myös itse sotkeuttanut asiat pahasti eron jälkeen, käyttäytyi kuin hullu ja uhkasi ilmottaa poliisille. tiedän itsekin että mies on täysi kusipää mutta silti toivon että olisi minun ja lapsen elämässä. en tiedä että onko hän shokissa tästä asiasta kun ensimmäinen ei sujunut vai onko tämä se hänen tapa sulattaa tätä asiaa. tosin minulla on ystäviä ja sukulaisia jotka tukevat ja auttavat. mutta silti jotain puuttuu.

5.4.2013
Victoria93
Victoria93

Aika pitkälti komppailen Marikaa. :) Mut sen verran voin sanoa että et sie edes varmaan muista koko ukkelia kun saat sen ihanan vauvan. :) Ja hyvä niin, ei noin epävakaata ihmistä kannata siihen ottaa pyörimäänkä. Jos mies sit joskus haluaa lasta tavata ni en olis esteenä, mut en tyrkyttäis lasta isälleen. Siis näin jälkiviisaana. :D Mie joskus aluks tyrkytin, ja petyin ku ei halunnu, mut sitte ku lopetin ni 2 vuotiaana alkoi poika viettää aikaa isän kanssa. Nyt on tapaamissopimus joka 3. viikonloppu isällänsä.

4.4.2013
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...