Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Vaunujen valintaa

Olen itse katsellut jo vaunuja vaikka tiedostan kyllä, että hetkeen niitä ei vielä tarvita:) mukava kuitenkin vähän jo katsella. Omistan koiran ja lenkkeilen paljon joten vaunujen täytyy olla hyvät. Onko teillä millaisia kokemuksia eri merkeistä/oletteko itse ajatelleet millaisia? Monella löytyy varmaan jo ennestään ed.lapsien vaunut - onko hyviä vinkkejä/käyttökokemiksia niistä? Tällä hetkellä olen kallistumassa city crosseihin mutta nuo emmaljungan vaunut ovat vaan äärimmäisen arvokkaita:/ käytettyinäkin pyydetään vain paria sataa vähemmän kuin uusina.

4.4.2013
Alina82
Alina82
3 years, 8-month-old toddler

Ostin 100€.lla 11vuotta vanhat mutt edelleen uudenveroisessa kunnossa olevat Emmaljunga yhdistelmä-vaunut tuttavaltani :) on oikeen special edition Season.it ja sain kaiken muun tarvittavan sälän kaupan päälle ja renkaatkin täysin uudet ilmatäytteiset (^_^)

7.5.2013
Tinzugo
Tinzugo
3 years, 5-month-old toddler

noi oli emmaljungat oli tarjouksessa n.9kk sitten toi oli viimenen malli siellä putiikissa, aatella että ne oli jo tarjous hinnassa :) saimme ilmaseksi hoitolaukun :D

Noi kaksosten vaunut maksoi n. 500e nekin oli tarjouksessa.

15.4.2013
emäntä82
emäntä82

Meillä ekalle lapselle ostettiin juuri nuo emmaljungan city crossit. Meillä iso koira ja lenkille juuri päästävä säässä kuin säässä. Nuo kulkee hyvin lumessa/loskassa/kurassa ja ovat todella kevyet työnnellä. Kalliit toki olivat, mutta olleet kyllä todella hyvät.

15.4.2013
Jennik86
Jennik86

Tein pientä hintavertailua emmaljungien kohdalla, kun sellaiset on kiikarissa. Lontoosta jos tilaa netin kautta, säästää 200€ (forexin kurssilla) kuin jos ostaisi täältä tai Tukholmasta :) En ymmärtäny logiikkaa, miks Ruotsista Englantiin ja sieltä Suomeen on halvempaa kuin suoraan tänne, mutta en kyllä 900€ vaunuissa valita jos tommonen ale tulee :D Postituskin on kotiin 15puntaa eli joku 17€ :)

15.4.2013
Papaya13
Papaya13

No me ostettii uutena typylle emmaljungat edget ilmapyörät ym herkut vaunu-ratasyhdistelmät :D ne kyllä oli kalliit (900ekua) mutta hintansa on ajanu :)) no nyt kun tulee syksyllä lapsukainen olisin myynny noi edget muttei mies suostunu ja onhan nuo hyvät jos pienemmät nukkuu eriaikaan päikkärit, ostimme nyt uutena kaksosten vaunut+herkut, jossa yksi erillinen kantokoppa brio orat merkkiset, yllättävän kevyet on mitä kokeilimme vähä työnnellä :) Me ostamme aina vaunut ja kaukalot uutena, muutes kaikkea muuta tulee käytettynä hankittua, ne vaunut ym sellanen mitä käytetään kauan ja jos lisää tekee lapsia voi hyvissä mielein käyttää muillakin lapsilla :)

14.4.2013
emäntä82
emäntä82

Voi vaunut! Meillä kun mä odotan toista ja miehelle tämä on ensimmäinen, niin hän toki mielellään haluaisi uudet vaunut vaikka mulla on vanhat hyvässä kunnossa ja tallessa. Mutta toi Saksasta tilaaminen kuullosti todella hyvältä idealta! Pitääpä käydä kurkkimassa sielläkin! Mä tilasin nuo ekatusmaksuja vaunut kyllä myös netistä ja sellaiselta sivulta kun vauvatar. Liike on käsittääkseni Varkaudessa ja posti kotiovelle Turun suuntaan maksoi vain 5 euroa. Nytkin katsoin sieltä vaunuja yhdessä miehen kanssa ja ehdotin niitä mihin saa turvakaukalon, vaunukopan ja sitten vielä rattaiksi. Mut katsotaan nyt mihin päädytään vai saanko miehen vakuuttumaan noista vanhoista vaunuista. Kuitenkin on niinpaljon kaikkea hankittavaa että jossain voisi hyvin vähän säästääkin. Kaikkea kun en oo 7 vuotta säästänyt kuitenkaan :)

14.4.2013
Outska80
Outska80
3 years, 10-month-old toddler

Tilattiin Saksasta, siinä säästi reilu 200€. Jos ne ois ostanu Suomesta, ne ois maksanu yli 900€. Me otettiin kans ilmakumirenkailla, miehen mukaan ne on paremmat, ku ne kennorenkaat. Pakko kyl kehuu miestä, se selvitteli näitten eri vaunumerkkien eroja ja ominaisuuksia kyl yhtä huolella, ku ois autoa oltu ostamassa... 😉

5.4.2013
nassikka
nassikka

Nuo gessleinin f6 vaikuttavatkin hyviltä!! Saisi sekä kääntyvät kesälle että vankat pyrät talvioloihin! Saanko vielä udella ostitteko suomesta jostakin vai tilasitteko verkosta (suomesta/ulkomailta?).

5.4.2013
Alina82
Alina82

Mä sain emmaljungan vaunut käytettynä (4vuotta vsbhat ja1.den lapsen palvelleet) mulla täyskumi pyörät ja aivan surkeat vaunut on. koko talven oon leikkiny työhevosta kun pyörät ei lumella pyöri. (siskollani oli ilmatäytteiset pyörät ja ne oli tosi hyvät) lisäksi ovat isot ja kömpelöt. Jos on kantokassi eikä kova koppa. on kassi tosi pieni. Oltiin just puolivuotis neuvolassa ja poika mahtui just kysy kassiin. pituutta mitattiin lapselle 66 meillä on myös 70-luvulta olevat vaunut. Välillä käytössä ja ne on ihan parhaat! joten harkitkaa kunnolla! Mä luulin et säästän ku otin innolla vaunut vastaan Mitä tarjottiin ja on oikeesti Katunu sitä n. joka päivä..

4.4.2013
teeko
teeko
15-month-old baby

Me päädyttiin Gessleinin F6:iin, eka lapsi nyt siis syntymässä. Emmaljungat oli meidän makuun liian isot ja jotenki kankeen näköset. Noissa Gessleineissä on talviolosuhteita ja mökkiä varten isot renkaat, kesää ja esim. shoppailua varten pienemmät, kääntyvät ja lukittavat etupyörät. Ja siis helposti vaihdettavat. Lisäks ostopäätökseen vaikutti se, et mahtuu auton takakonttiin (meillä ku ei oo farmaria). Ja kääntöaisan ansiosta mahtuu loistavasti myös meidän pieneen tuulikaappiin. Näitten syiden vuoksi tosiaan päädyttiin Gessleiniin ja ihan hyviltähän nuo on koekäytössä nyt vaikuttanut. :)

4.4.2013
nassikka
nassikka

Kiitos vinkeistä! Mietityttää juurikin tuo, että pitää kulkea säässä kuin säässä mm.loskassa (=isot pyörät olisivat hyvät) mutta toisalta loska-aikaa on kuitenkin suhteellisen vähän vuodesta joten toisalta kääntyvät etupyörät olisi ihanat kaikkina muina vuodenaikoina! Missään ryteikössä ei vaunujen kanssa kuljeta - pääosin asfaltoiduilla teillä - mutta ympärivuoden säätä katsomatta.
Ehkä ne emmaljungat ovat hyvä vaihtoehto merkkinä kuitenkin:) onneksi on hyvin aikaa harkita vielä!

4.4.2013
Alina82
Alina82

Hankinnassa kannattaa varmasti miettiä montako lasta aiotte hankkia (tietenkin jos luoja suo..)

Itse ostettiin herquleksen yhdistelmä vaunut (06 jouluna), semmonen malli missä on edessä kahdet pari pyörät jotka saa vapautettua siten että kääntyivät. Me päädyttiin siihen koska kuultiin että sillä on sama valmistaja kuin emmaljungalla ja oli kuitenkin halvempi kuin E. Vaunut olleet TOOOODELLA kovassa käytössä kahdella lapsella ja niissä alkaa käyttö näkyä mutta päätetty on että kolmas lapsi vielä niillä menee vaikka vähän vaatii tuunausta ja öljyä...=) 

Olen itse lastenhoito alalta ja työssäni olen nähnyt jos jonkinmoisia vaunuja ja kyllä mä sitä mieltä valitettavasti olen että emmaljungat on tuntunu kaikista parhaimmalta. Monenkin lapsen jälkeen ovat toimivat kuin uudet...

Ja jos nyt saisin palata ajassa taakse päin olisin varmaan ostanu ratas osan ja sinne sellasen kantokopan, koska vaunukoppa lämpöisessä säilytettynä vie ihan h*lvetisti tilaa!!! Ja meidän jättiläislapsilla se vaunukoppa on jääny melkoisen lyhyelle käyttö iälle.

Niin ja jos meinaatte tehdä useamman kuin yhden lapsen niin silloin ostaisin uudet vaunut...

4.4.2013
myrmeli
myrmeli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...