haastan kaikki mukaan

https://fi-fi.facebook.com/875gramm​aa     itelle ainaki tuli itku ku luki noita juttuja..

3.4.2013
memmu
memmu

Ja HYKS:in alueella Naistenklinikka menee remonttiin.

Tänne päin maata panostetaan noihin sairaaloihin.

3.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä en aukaise täälläkään mitään linkkejä, enkä varsinkaan ole facebookissa, joten en tiedä mitä tämä ketju koskee.

Jos tää on se HUS:in lastensairaalaa koskeva juttu, niin valtiokin antaa sille rahaa, ja käsittääkseni iso osa kerätään sille sairaalalle lahjoitusvaroin.

3.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

sori oon skeptinen, mutta en kyllä ollenkaan usko että tässä mikään muu sairaala hyötyy pätkän vertaa. Ja miksei voitu alottaa suoraan jostakii pienestä sairaalasta jossa on tehty muutenkii kummallisia "säästöjä"? joo sori mie oon hiton kiukkusella päällä ja minnuu suoraan sanottuna tännään v*tuttaa eniten kaikki, joten en sen enempää siun hyvää tarkottavassa ketjussa aio kiukutella X) Piis änd laav ja kaikkee vastaavaa :D

3.4.2013
riu
riu

"Pieni tyttö sai liikkeelle ison ryhmän ja paljon hyvää. Nyt on aika näyttää sosiaalisen median voima ja parantaa pienet yksi sairaala kerrallaan. Autetaan siellä, missä apua eniten tarvitaan. Ostetaan ensin keskoskaappi sairaalaan, jossa sille on suurin tarve."
 
suora kopio sivuilta......

3.4.2013
memmu
memmu

joo hyvä asia on tämä, mutta minnuu ärsyttää suoraan sanottuna kun tässäkii tuotto aiotaan laittaa HYKS:n puolelle, taas. Pienet sairaalat tarviis miun mielestä enemmän tukea, mutta ne jää auttamattomasti aina pienemmälle huomiolle. Joten en aio osallistua. Sori.

3.4.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...