Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Niin se ensimmäinen vuosi jo vierähti...

Heipsan kaikki huhtikuussa 2012 syntyneiden murujen äipät. Mitäs teidän pienille kuuluu? Miten muruset ovat kasvaneet ja kehittyneet? Ihanaa olisi kuulla pienten kuulumisia. :)

3.4.2013
mamskis
mamskis
2 years, 9-month-old toddler

Mutta mitäs kuuluu muiden perheille? :)

10.4.2013
Huiva
Huiva

Tervehdys!! :) Eipä oo täällä tullu käytyä piiiitkään aikaan! Mutta kertoilenpa jotakin meidän vautivilpertistä!
Poikamme täyttääpi siis vasta 2.5. vuoden, meni reippaasti yli lasketun ajan. Mutta jätkäpä päätti, ettei hän kyllä missään muussa asiassa aijo jäädä jälkeen ja lähti tasan 4kk:na eteenpäin mittarimatotyylillä ;) Sen jälkeen onki sit menoa ja meininkiä riittänyt. 8kk:na otti ensiaskeleensa, mutta harjottelikin pari kuukautta sitä kävelyn ihmeellistä taitoa ennen ku ihan kokonaan jätti konttaamisen.. Ja todella hyvä näin, ni ollaan vältytty suuremmilta kolhuilta! :) Poika menee ketterästi rappusia ylös ja alas ja on aivan innoissaan niihin päästyään!
Nykyään nukkuupi yhdet 2-4h päikkärit. Yöt on vihdoin alkanu nukkuu kokonaan! Muutama kuukausi ennen puolta vuotta heräili 1-2h välein läpi yön, sillon oli tämä äippä ihan rättipoikki..
Jätkämme on aina syöny todella hyvin (mikä on aivan mahtavan ihanaa, ku on tottunu isosiskonsa nirppailuun). Paino ei vaan oikeen hirmusesti oo tahtonu lähteä nousuun ku on reppana pieni vast nyt päässy pulautteluista eroon.. Meillä siis oli ihan tosi iso ongelma tuo pulauttelu! Onneks siitä on nyt kuitenkin lähes kokonaan päästy! :) Siinä vähän meidän tarinaa.. Ihana hymykuoppapoika tuo meidän vesseli.. 3 Oikea pellehermanni kaikkien oveluuksiensa kanssa!

10.4.2013
Huiva
Huiva
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...