Siistiä vaipanvaihtoa

Pelkäätkö kakkavaippaa vaihtaessa, että vauvan heiluvat pikkukätöset osuvat vaipan sisältöön? Jos puet vauvasi bodyyn, kääri se rullalle niin, että vauvan kädet menevät sinne sisälle. Myös paidan saa käärittyä niin, että kädet piiloutuvat. Näin ollen vaipanvaihto sujuu mukavammin kun ei tarvitse pelätä, että vauvan kädet likaantuvat ja peseminen myös helpottuu kun body/paita ei kastu kun se on kääritty ylös.

2.4.2013
vauvamasu83
vauvamasu83

Ei mekään olla tarvittu bodyn rullaamista vaipanvaihdon yhteydessä, ja vauvoina lasten kädet oli tuossa touhussa puhtaat.

5.4.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

En nyt itse asiaa näe ihan pakkopaitaan pukemisena, kyllähän pieniä vauvoja kapaloidaankin :) Meillä ainakin pikkuinen pysyy paremmin aloillaan vaippaa avatessa eikä pyöri edestakaisin kun body on kääritty niin, että kädet sinne juuri menevät. Myös bodyn kääriminen on toiminut varsinkin näin vauva-aikana, koska ollaan pyritty ennalta ehkäisemään ettei ikävää likaa pääsisi käsiin tai muuten leviäisi, koska ainakin meillä kädet heiluvat paljon ja käsiä laitetaan vähän väliä suuhun.

5.4.2013
vauvamasu83
vauvamasu83

jos iho on herkkä niin parempi se vaesipesu on ku kosteuspyyhkeellä pyyhkiminen, ainakii miun mielestä. Myö ei olla vaihettu vaippaa hoitopöyvällä ikinä niin ei oo ollu riskii että pieni sais kätensä sontaan, pakkopaidalla tai ilman :D

2.4.2013
riu
riu

No ei oo kyllä meijänkää apinoita tarvinnu mihinkää pakkopaitoihin pukea vaipanvaihon takia! Ja nostasin kyllä metelin, jos joku muu menis (vaikka päiväkodissa, vaikkeivat siellä ookkaa) sitomaan lapsieni käsiä! Ja siinä vaiheessa, ku on sellaset niskasonnat, et koko laps on muutenki siinä itessää, ni niitä käsiäkää on enää turha varjella...

2.4.2013
huopis
huopis

Ei meillä ole koskaan tarvinnut pelätä että pienet kädet osuisi kakkaan ja jos osuu ni voihan ne pestä (en kyllä ymmärrä miten ne pienet kädet saa edes sinne kakkaan ujutettua). Meidän jannujen käsiä ei ole koskaan saanut "sitoa" millään, hirveä itkupotkuraivari siitä tuli.

2.4.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...