Aprilliaamua!

Huoh mikä yö taas takana, neiti alkoi ennen yhtätoista huutaa ihan kurkku suorana ja vaikutti, että johonkin sattuu, haasteita supon laittamiseen toi se, ku neiti oli ihan jäykkänä.. no, sain sen puolilta öin onneks rauhottumaan... Isäntä onneks nousi aamulla neidin kans niin mä sain nukkua kasiin asti :) Tänään pitäis tyttöjen huone laittaa kuntoon, kuopus siis muuttaa nyt pysyvästi eskarilaisen kans samaan huoneeseen ja tarvii hiukan järjestellä sitä huonetta, samalla meidän makkaria täytyy vähän järjestellä.. eiköhän siinä oo ihan tarpeeks tälle päivälle... Älkääs narratko pahasti :)

1.4.2013
marjaana
marjaana

kokeile :D Vois isäntä saaha paskahalvauksen...

1.4.2013
misukka
misukka

kiitos kun muistutitte xD mua on joka helvetin vuosi kusetettu kun en tätä muista mutta nyt prkl saan luvan ehtiä ensin kun mies vielä nukkuu :D oliskohan liian julmaa tai meniskö ees läpi jos sanois et lapsevedet meni x)??

1.4.2013
AMP91
AMP91

Päiviä

Se olisi viikon verran armonaikaa ku naperot täyttää vuosia. Voi kääk. Mihin tää aika vipeltää? Ensi sunnuntaina juhlitaan vaikka juhlapäivät on sitä seuraava ti ja to.

Kuopuksen kävin työntämässä äsken ulos nukkumaan. Esikko leikkii angry birdseillä ku sai monen monta tipua suklaamunista. Mie lipeloin ja ukko pelaa kännykällä vihasia tipuja. Se innostu noista ihan tosissaan ku ekan kerran kokeili koko peliä. Hassu! :)

Ei suuria suunnitelmia. Ruuanki kanssa pääsee helpolla ku tyhjentää vaan jääkaappia. Eilen tehtiin savulohta ja illalla hirven filettä. Molempia jäi vähän jäljelle. Ja sit on vielä viikolla tehtyjä eväitäki vähäsen. Tuossa lounaaksi pojat veteli hernekeitot napaansa. Meitä vanhempia ei kovin nälättäny ku aamupala tuli syötyä puoli 11. Täällä siis ollaan vaan ja mölläillään. Ehkä ulkona täytyy tossa päivemmällä käydä ku on taas niin mahtava keli.

Ja mie voisin kai leikkiä taas viherpeukaloa. Laitella muutamia siemeniä itämään. Tai ainaki yrittää idättää. Tomaatit on pitkiä ja honteloita. Noinkohan mun tarttee ottaa alusta ettei ne varret kasvais niin kauhian pitkiksi ennen ko saa ees sirkkalehtiä auki.

1.4.2013
misukka
misukka

huomenta päivää :)

mä oon lomaillut pääsiäisen, ottanut rennosti ku mutsi on huolehtinut tytöstä. PITI lukea tenttiin, mut oon lukenu hömppää, lenkkeilly joka päivä ja kattonut telkkaria. Kasvatettu vauvakuumetta kummipojan luona, koska mitä isommaksi vauvat kasvaa sitä suloisempia niistä tulee. Tää tapaus on nyt 9kk ihanuus :)

 

ritu, hienoo että on sujunu muutto ja tottuminen uuteen kotiin noin hienosti. meillä kävi niin et tyttö oli 2v ku muutettiin ja laitoin heti ekana yönä omaan huoneeseen (sai siis sillon oman huoneen, aikaisemmin oltiin kaksiossa ni ei ollut mahdollisuutta siihen) ni jäi heti nukkuun hyvin omaan huoneeseensa.

riu, mun tarvii varmaan kans olla skeptikko, kun mies on onnistunu joka vuosi täydellisesti höynäyttään mua jotenkin ja mä taas oon niin huono noissa jutuissa etten osaa vastaavasti tehdä. tai sit se on parempi skeptikko.

 

keisarinnalle ja marjaanalle sisustusintoa :) kiva kun saa jotain uutta kotiin, vaikka vaan uuden järjestyksen :) Ja metallille mukavaa päivää muuten vaan :)

1.4.2013
Mummy83
Mummy83

Meillä esikko tuli taas ennen puoltayötä meiän sänkyyn ja heräa kyllä vaan kerran sen jälkeen itkeskelemään. Nukuttiin 7.30 asti sitten. Just mun tuuria, just ku on tottunu 6.00 aamuihin ni sitte nukutaanki noin pitkään :D kuopus on ekoilla päikyillä ja kohta pitäs alkaa tekeen makaronilaatikkoa.

Tänää mun isä tuo meille pojille kirjotuspöydän ja lipaston tohon eteiseen. Kirjahyllyt, sohva, pesukone ja sänky saadaan myöhemmin :) ja laitan tänää noita talvivaatteita tuosta naulakosta pois, oon hiukan laiska ollu :D

Eipäa narrailla sitte kauheesti tänää :)

1.4.2013
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Huomenta :)

tänään mie oon taas ihan täys skeptikko, miittää en meinannu uskoo mitä ihmiset sannoo. Lapsia pittää jekuttaa jostakii aikaa :D Ohjelmassa meillä ei oo tännäänkää mittää, kuhn ollaan vaan ja ihmetellään. Kahos ei mitään liian rasittavaa ::D Pyykkiä on ihan pakko pestä, mutta enempää en käy riuhtomaan. Nyt ku on tämmönen melkein ku loma niin aion ottaa rennosti, kerkeen ylisuorittaa taas viikolla :D

1.4.2013
riu
riu

hop

1.4.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...