lölö löllölööölö lölllölöölöl

niin että lörppää? :D

31.3.2013
riu
riu

Me ollaa oltu koko päivä maailmalla :D mun mummolle mentiin poikien kanssa ja siellä sitten syötiin kakkua ja juustosarvia ja pullaa. Sitte sinne tuli meiän ruotsalaiset pikkuserkut, ol vähän sormi suussa ku ruottii ois pitäny vääntää. Oltii hiljaa ja oli kielimuuri selvästi :D ei, ei voi muistaa :D sitte kävin kaupassa ja nyt kohta syödään myöhäinen ruoka, ranskalaisia ja makkaraa :D huomenna on sit makaronilaatikkoa.

Nyt pojille iltapalat ja sitte nukkumaan ja ite saa syödä naksuja kaikessa rauhassa. :D

31.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
35 weeks pregnant

Kotiuduttu kaks tuntia sitten, kyllä se on mukavaa olla valmiin pöydän ääres, mutta on se vaan ihanaa tulla kotiin! 

Lapset kävi lauantaina virpomassa (tai siis trullittamassa) ja me ollaan syöty koko viikonlopun ajan ihan koko ajan... painoa tullu parissa päivässä varmaan viis kiloo :( onneks meillä ei oo vaakaa :)

Kohta sais laittaa lapsille iltapalaa ja sit nukkumaan! Ite vois viettää hellää hetkeä isännän kans.. ;)

31.3.2013
marjaana
marjaana

Onpas muut ollu ahkerana tännää! Paitsi metalli, sie oot kyllä nainen miun makuun :DDD Uuu ottaskohan miun äiti taas muksuja kohta yökylään... tyttö oli pari viikkoo sitten, seuraavaks ois keskimmäisen geeniperimän vuoro, miun äiti on ottanu noita nyt yks kerrallaan :)

31.3.2013
riu
riu

Mie oon ollu ihan kevätfiiliksissä koko päiän ja huudattanu dingoo oikein kunnolla. Se on semmosta kevätmusiikkia... :D Tännää miun taoite on onnistunut upeasti enkä oo tehny yhellä tiellä mittää! Tai no ruoka on uunissa, mutta siinä ne miun saavutukset :D Meillä on tännään täytettyö kuhaa, nam :P

Mitäs mammat tietää? :)

31.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...