Kalvojen "irrottelulla" synnytys käyntiin?

Onko täällä ketään jolle olisi lasketunajan tiennoilla lääkäri kalvoja pyöritellyt pois? Itselläni eilen rv40+1 lääkäri pyöritteli päivystyksessä. Siitä muutama tunti meni kun alkoi verinen vetinen vuoto sekä limanen verinen vuoto joka jatkuu edelleen. Vuoto on runsasta, joten soitin synnärille illalla. Sanottiin että kohdunsuu mahdollisesti aukeaa pikkuhiljaa. Koska olin jo 3,5cm auki päivällä, pääsin illalla käymään näytillä mutta en ollut enempää auennut. Kalvojen irrottelusta nyt 15tuntia aikaa. Onko muilla kokemusta siitä? Onko vuodellut paljon verta? Entä onko synnytys käynnistynyt? Tämä toinen lapsi ja kohdunsuu ollut jo useamman viikon auki muutamia senttejä.

31.3.2013
mellix
mellix

kiitos vastauksista :) 

mulla ei kyllä pientä vuotoa ollu ja tulee vieläki mutta ei niin paljon. Usein sai sidettä olla eilen illalla vaihtamassa ja siksi menin varmuuden vuoksi vielä synnärille näytille.

Jos jollakin olisi vielä kokemusta tästä niin olisi kiva kuulla :)

31.3.2013
mellix
mellix

miulla on kanssa tehty tuo samainen temppu kaikkien lasten kohalla yliaiakaiskontrollissa. Ei toivottua vaikutusta, vaan ihan on pitänyt käynnistyksen kautta saaha lapset maailmaan.

31.3.2013
riu
riu

Mulla ei oo kunnon supistuksia ja uudelleen synnyttäjällä normaalia että aukee viikkoja ennen esim 1-4cm. Lääkäri varotteli kyllä syöksysynnytyksellä kun jo 3,5cm auki ja edellisessä synnytyksessä aukesin nopeasti (oli käynnistetty kylläki).

31.3.2013
mellix
mellix
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...