selän jomotus ja juiliminen??

mulla on siis rv23 menossa ja selkää jomottelee iltaisin varsinkin, onkohan lihasperäistä kun maha ei kovetu?? kovettuuko siis maha AINA 100% tapauksista kun supistaa?? :D nimenomaan selkäsuppareissa sitä ihmettelen tätä sääntöä.. mulla siis esikoisen aikana oli pitkä helppo lieväsupparinen synnytys ja kaikki kipu selässä ja kipu oli samantyyppistä kuin tämä mutta selkeä supparien rytmi oli, mutten muista enää tarkemmin muuta :D supistuksethan tulee aalloittain, tämä kipu myös mutta paljon pidempinä aaltoina eli siis pidemmät välit ja pidempi kesto kuin suppareissa eli ei mitään 1min vaan tyyliin 10.... joten luulen vaan olevani stressaantunut ja vainoharhainen kun mulla irtosi jo limatulppakin :O... onko siis tarkempia kokemuksia selkäsuppareista tai ennenaikaisista avaavista suppareista?? joku nyt voisi sanoa että kyllä ne supparit sitten tunnistaa kun on hätä mutta oikeasti mulla oli niin helppo synnytys etten menisi takuuseen koska vasta salissa sattui paljon... ne on tayssissa niin ilkeitä kun sinne soittaa etten jaksaisi taas pillittää puhelun päätteeksi x)

30.3.2013
AMP91
AMP91

Aika pelottavaa et sulla nyt jo on menny limatulppa. Ja sun taustalla mie kyllä ottaisin noi kivut tosissaan. Vaikka olis sit vainoharhaakin mut ei hitto vauva saa noilla viikoilla syntyä!

Mie oon kokenu jos jonkinmoisia selänjomotuksia kyllä mutta ei niissä koskaan ole mitään rytmiä ollut muutoin ku supistaessa. Mulla supparit tuntuneet ensin alavatsalla ja vasta sitten siirtyy, jos siirtyy, kyljen kautta selkään polttamaan.

30.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...