valonarkuus silmissä

Mikähän on? Mä niin vihaan tuota aurinkoa varsinkin näin keväällä. Minulla on aina ollut valonarat silmät, pilviselläkin säällä saa usein käyttää arskoja, varsinkin näin keväällä. Mutta tämä kevät on ollut aivan erityisen paha, sisällä pitää olla kaikki sälekaihtimet alhaalla ja silti saisi olla arskatkin päässä. Ja pihalla ei meinaa arskatkaan riittää. Ja juu on instrusta ostettu hyvät kalliit lasit.  Olen kuullut että jostain lääkkeistä saattaa tulla valonarkuutta sivuvaikutuksena, mutta mitään lääkitystä minulla ei ole eikä ole koskaan ollut. Onko kanssasisaria/veljiä? Onko tämä vaiva minkä kanssa vaan pitää elää?

30.3.2013
hookoo
hookoo
2 years, 11-month-old toddler

tipihii:Ei oo tietoa/ syytä löytyny mistä mulla tuo iriitti on tullut! Reumakokeet ja keuhkokuvat ym tutkimukset lapsena tuon takia tehty eikä syytä oo löytyny! Nyt vuoden välein kontrolli silmälääkärillä ja sillon tiheämpään jos oireita tulee! Toivottavasti sullakin tulehus helpottaa!

11.6.2013
ansu82
ansu82

tipihii: Ei mulla nykysin oo jatkuvaa lääkitystä tuohon iriittiin, mulla nyt kymmenisen vuotta pysynyt pois ilman tippoja, vuos sit oli lievä tulehus ja meni sillä ohi kun kuukauden tiputtelin oftan rexaa! Nuorenpana mulla oli jatkuva lääkitys, 6vuotiaana todettiin ja varmaan vajaa 15 vuotta oli jatkuvasti tipat käytös ja sillon sanottiin et luultavasti joudun aina tippoja käyttämään, mut en onneksi oo joutunut...

4.6.2013
ansu82
ansu82

Mulla myös valonarat silmät,johtunee kuivasilmäsyydestä ja mulla myös krooninen värikalvontulehdus, joka tosin nyt pysyny useamman vuoden pois...Niin ja mulla auttaa nuo systane-kostutustipat!

23.4.2013
ansu82
ansu82

minulla johtui todennäkösesti kuivista silmistä ja tipat auttoi jonkun verran, eli siis kannattaa apteekista ihan kysyä kun kaikki kosteuttavatkaan ei ole samanlaisia =) arskat päässä kulkisin kans mielelläni kesät talvet ja vaikka sisälläkin... mulla on muutenkin herkät silmät kaikelle.. tipat autto mulla siis kun tosiaan se arkuus johtu kuivista silmistä muttei se kaikkea kyllä helpottanut ja joka pv pitää niitä kyllä pahimpana aikana laittaa... viscotearsit on mulla toiminu.

30.3.2013
AMP91
AMP91

Anyone?

30.3.2013
hookoo
hookoo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...