Miten tuon miehenkin sais innostumaan raskaudesta?

Miten ton miehen sais innostumaan tulevasta lapsesta?? Tuntuu että kaverit ja juopottelu menee koko ajan kaiken muun edelle. Mua niin ärsyttää. Tänäänkin meidän piti mennä kavereiden kanssa katsomaan teatteria,mutta ite en sit mennykkään,koska nukuin viime yön todella huonosti,mahaan koski ja oksetusolo ollu koko päivän. Mitä tekee mies? Menee kavereiden kanssa ryyppäämään ja sillä tiellä on vieläkin. Joka kerta sama juttu. Kotiin tullaan vasta kukonlaulun aikaan. Missä on välittäminen saatika huolenpito? Sit ihmetellään ku rahat on loppu et mitä syödään loppukuukausi,ku kaikki on mennyt alkoholiin. Asiasta ollaan puhuttu moneen otteeseen,mut aina se menee siihen et mä itken täyttä kurkkua ja kaikki kääntyy aina mun syyksi."säkin joit ennen raskautta ja menit kavereittes kanssa". Mitä sitten?Niin meni hänkin kavereiden kanssa ja joi ja mun mielestä nuorena kuuluki mennä ja pitää hauskaa,mut nyt on asiat toisin. Mitä sit tapahtuu ku lapsi on syntyny?Minä edelleen yksin kotona lapsen kanssa ku isä pitää hauskaa ja ryyppää?? Pelottaa vaan miten tässä loppupeleissä edes käy,ja riittääkö mun rahkeet että jaksaisin edes olla enää tässä suhteessa :o Rakastan poikaystävääni ylikaiken enkä haluaisi suhteen loppua! Onko muilla kokemuksia samasta asiasta?Miten selviydyitte/selviydyit? APUAAAA

29.3.2013
kiputin
kiputin

Itse käyn melkein samaa läpi tässä ensimmäisessä raskaudessa ja tuntuu että viimeiseksikin samalla jää. Yhdessä suunniteltiin tulevaisuutta ja lapsen tekoa, jätin sitten e-pillerit pois kun yhteisesti näin päätettiin. Oltiin yhdessä yli 4 vuotta. Kuukaus sen jälkeen kun saatiin tietää että nyt on tärpännyt, äijä ilmoittaa että ei enään halua olla osallisena raskaudessa ja haluaa mielummin juhlia kavereiden kanssa. Se oli todella musertavaa kuulla tällaista, enkä oikein osannut odottaa että näin kävisi. Mutta nyt on tunteet jo alkanut tasaantumaan ja huomaan selvemmin mitä haluan ja mitä en perheeltäni (minä ja vauva). Ei kiinnosta katsoa miestä joka on kuitenkin jo 30v. ja ryyppää kuin teini. Haluan rauhoittaa kotini turhasta viinan juomisesta ja aamulla vanhan viinan käryistä sun muista. Jotenkin mielestäni on hyvä että näin sitten kävi odotusaikana, eikä silloin kun lapsi on jo syntynyt. Koska nyt saan vielä omassa rauhassa käydä tämän pahan olon läpi, eikä tarvitse vielä huolehtia muusta kuin itsestäni. Laskettu aika on helmikuun alussa, minulla on kova luotto siihen että asiat ovat järjestyneet suuntaan tai toiseen paremmaksi siihen mennessä. Jaksamista sinne, ei ole eikä tule olemaan turhaan helppoa, mutta kaikesta selviää:-)

2.9.2014
heidih86
heidih86
3 years, 3-month-old toddler

Meillä ei alkoholiongelmaa ollu koskaan , ja kyllähän se arki pyörii mukavasti, me tehdään kaikki yhdessä lenkkeilyt, leffat, kaikki, työt tietenkin erikseen. Jos sun mies ottaa vapaata susta niin voi voi, kaikki ei sitä loma tarvitse!

13.3.2014
Wonderful052
Wonderful052

ja tosiaan on mullakin täydellinen mies (-mulle ;) ) ja tällä hetkellä ryyppäämässä. kotona juo nykyään tuskin koskaan, se on enemmänkin muuttunut. voi olla myös täydellinen mies joka ryyppää ja menee kerran viikossa kapakoissa, tunninkin varoitusajalla. kunhan tuo leivän pöytään ja herää aamulla sitten krapulattomana (eli on juonut kohtuudella) lasten kanssa ja minä saan nukkua. me harvoin teemme asioita yhdessä, nautimme lähinnä arjesta ja lapsistamme. rakkaus yhteisiä lapsiamme kohtaan on rikastuttanut myös meidän välistä rakkaussihdetta. kun puhuu asioista ja kunnioittaa toisiaan ja rakastaa tietenkin, siinä täydellinen suhde=minun täydellinen mies+minä. tällä ei ole siis mitään tekemistä kummankaan alkoholin käytön kanssa joten turha siellä huudella täydellisestä absolutisti miehestäsi wonderful. ;) taitaa aloittajan ja hänen puolisonsa kanssa puuttua kunnioitus ja kommunikaatiokyky mm, alkoholi vaan tuo ongelman esiin ja korostaa huonoja puolia suhteessa. alkoholi sinänsä tuskin yksin on kellään ongelma..

17.11.2013
AMP91
AMP91

minulla oli aivansamanlaista siis että juopottelu ja kaverit tuli ensin.. nyt kun mietin niin hyvä että nautti silloin koska tiesihän sen ettei sitten enää voi vaikka se pelottikin että kaikki jatkuu samanlaisena... eipä jatkunut.. jos sisimmässään on kunnon mies niin kyllähän siitä nyt hyvä isä tulee varmasti ja naisen kannattaa raskausaikana antaa aikaa ajatella.. miehilläkin on omat epävarmuutensa tulevana isänä ja puolisona ja paljon kysymyksiä päässään... annoin toisen raskauden aikana enemmän tilaa miehelleni olla miten haluaa kun se vielä onnistuu jotenkuten.. kun ensimmäinen ultra tuli, oltiin molemma tippa linssissä ja se varmasti auttoi sisäistänään asiaa vaikka mies nyt käyttäytyikin samallalailla mutta näinpä ainakin että hän on tässä mukana myös =)

 

ainoa mikä on auttanut on ollut lapsen syntymä.. :) hyvä kun sain itse pitää vauvaa ekana päivänä ollenkaan kun mies vaan jutteli vauvalle =) en olisi ihan noin söpöä reaktiota uskonut ! :D enkä väitä että kyseenalaistaisit samoin miestäsi mutta sanon että vaan aika auttaa ja se ettei  väkisin yritä.. syntymä on se joka sen konkretisoi ja raskauteen on vaikea miehen eläytyä.... se että hän on ollut osana vauvan alkuun saamisessa ei välttämättä tarkoita että hänelle mahasi, potkut, sydänäänet ym olisivat sen kummempia asioita ja miehelläsi on oikeus tuntea niinkin =) jotenkin miehen tukea raskaana pidetään kovin itsestään selvänä vaikka vaikeahan sitä on toisen kropassa tapahtuvista asioista ymmärtää.. =) juomisen ym luulisi jäävän itsestään kun kyllä aikuinen ihminen sitten ymmärtää kun ei voi yksinkertaisesti samallalailla mennä kun se vauva siinä on. en siis pahalla tarkoita mitään, olen vaan vähän tällainen sanavalinnoissani...

17.11.2013
AMP91
AMP91

Ei se lapsi saa miestä kotiin jäämään. Pitää kasvaa ensin siihen.

9.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

Mun neuvo- vaihda miestä! Yksin helpompi.

9.10.2013
Wonderful052
Wonderful052

toivotaan että aloittajan mies kasvaa siihen isyyteen :) Koska se on oikeesti prosessi, niin paljo ku ikinä opetat lapsille niin ne opettaa vanhemmilleen ihan yhtä paljon. Myö aika harvoin käyvään nykyään yhessä missään, irtiotot tehhään lähinnä omien kavereitten kaa. Ite oltiin kanssa kovia käymään rimpsalla ennen lapsia, mutta siitä se vähän kerrassaan asettui itsekullakin ku lapsista alettiin puhua. On se mies käyny raskausaikana joskus liikenteessä, mutta niin oon itekkii tehny omien intressien mukaan...

Mie toivon sydämestäni että teillekkii sopu löytyy tän asian kaa, ja että mies herää siihen isyyteen. Onhan se lapsi sellainen ihme ettei toista :)

9.5.2013
riu
riu

Nii ja pidä huoli ettei kaikkia rahoja ryyppää. Kai teillä on omat tilit kummallakin? Anna miehen törsätä omat rahansa mihin haluaa, mutta pidä sinä omat itselläs. Ruuat ostakaa kumpiki ittellenne (tiedän, helpommin sanottu ku tehty :))

9.5.2013
miima_
miima_

On se tämäkin.... Kiputin pyytää neuvoa ja vertaistukea puolisonsa suhteen nii tänne tullaan puhumaan siitä kuinka jollakin toisella on niiiiiiin täydellinen mies ettei ikinä vois kuvitellakaan et se tekis tollee... Huoh...

Kiputin: eiköhän se sun miehes viimestään siinä vaiheessa rauhotu ja ota vastuuta ku lapsi on syntyny. Voi olla et raskaus on vielä niin epätodellinen asia miehelles ettei se osaa käsitellä sitä muulla tavalla ku jatkuvalla menemisellä. Ja sitten voi olla pelko persuksissa et ku lapsi on syntyny nii sit ei SAA enää mennä. Meille neukkutätikin sano et lapsen syntymä ei ole elämän loppu vaa uuden luvun alku.

9.5.2013
miima_
miima_

Mun mies on täydellinen silloin kun se tekee just niinku minä haluan:D

9.5.2013
Jekku
Jekku

Vähän taas eksyit aiheesta, ei se kotona istuminen tee siitä täydellistä, vain se , et olen tärkeä asia sen elämässä, kunnioitus mua kohtaan , se tekee siitä täydellisen. Toivon , et sunki miehestä joskus tulis tälläinen:)

8.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Enkä sano tätä pahalla, vaan järkytys jos kuulen et joku tekee näin omalla raskaana olevalle naiselle.

8.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Mies sanoo joka päivä, että haluaa olla mun kaa, nyt se sanoo, et teidän kaa, ku meitä on jo 3 täällä. Ja voihan yhdessä keksiä kaikkea kivaa, kylpylät, eteläreissut, leffat.

8.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

*Minut*

8.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Täysin samaa mieltä sun kanssa ! Ei ne vauvat miehiä muuta! Toki toivon , et sun mies muuttuu ja kasvaa samalla ! Ja kyl, mun mies on täydellinen , neuvolassaki kysyttiin , et mitäs toi sun ukko, monta kertaa lähtee ulos kavereittensa kaa, niin sanoin, ettei ollu kertaakaan, niin ei uskonut aluksi. Sanoi, et melkein jokainen nainen valittaa siellä, että mies menee niin kuin haluaa. Sääliksi käy! Ja kyllähän sen näkee kenestä on siihen ja kenestä ei . Jos joku vaihtaa mun kavereihin tai viinaan seurusteluvaiheessa niin osaan odottaa , et vaihtaa myöhemminkin, sellaisia miehiä olen heivannut ja kesti joku aika ennen ku löysin tämän täydellisen!

8.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Meidän isä 4 vuoden yhdessäolon aikana ei ole kertaakaan lähtenyt ryyppäämään. Aina menty kahdestaan, ollaan parhaita kavereita, vaikka molemmilla löytyy omiakin kavereita. Raskausaikanakin aina tullu töistä kotiin ja ollaan tehty yhdessä jotain. En olisi katsonut sellasta miestä hetkeäkään, enkä antaisi kenenkään kohdella itseäni näin. Taisin valita ja löytää täydellisen miehen ! !!

7.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Ehkä ois kannattanut katsoa tarkasti kenestä tulee lapsesi isä !!!

7.5.2013
Wonderful052
Wonderful052

Tavalla tai toisella meiehn menojalkaa pitäisi saada hillittyä. Mielellään niin, että se tapahtuisi omasta halusta eikä sinun motkotuksen seurauksena. Toisaalta motkottamalla niin ei tule kuitenkaan käymään.

Tuo on minusta huolestuttavaa, että elämiseen tarkoitetut rahat menee viinaan. Pitäisi aikuisen ihmisen ymmärtää sen verran rahankäyttöä rajoittaa, että ei ruokarahoja juo. Lasta en moiseen suhteeseen toisi joten vaihtoehdot lienee miehen herätys tai tylysti lähtö ja kaksin vauvav kanssa eläminen. Sinä itse vain tiedät kauanko moista menoa jaksat katsella mutta mieti hyvä ihminen sitä lasta ennen kuin alkoholistin kanssa elämää vaikka mieheen oletkin kiintynyt ja jopa rakastat. Toivon kuitenkin että rakastat itseäsi ja lastasi enemmän.

30.3.2013
misukka
misukka

edellinen ukko pisti kaiken aina kakkoseksi. kalja viiletti ykkösenä,myös miut ohittaen. onneksien ehtinyt raskautua koskaan hälle. sillä lopulta monen vuoden rukoilun jälkeen tajusin pelin hengen ja pistin  ukon  kylmästi vaihtoon.

kyllä  tuo nykyinenkin  kaljasta tykkää, mutta ei  koskaan -ikinä- asettaisi sitä perheensä hyvinvoinnin edelle.

30.3.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...