auttava puhelin, prkl:D

tuossa eilen meinasi töissä vähän tulla tilannetta päälle,  kun eräässä kohteessa satuin  eksymään rakennuksen sisäpihalle. pihaa kiersi korkeat  muurit, ja pihan ainut porttikin oli lukittu ja tilkitty siten, ettei sitä kierretty eikä ylitetty. paikka oli vieläpä sellainen,  että yksinjääminen alueen mihin tahansa tilaan  oli turvallisuusriski. itselle. kaiken lisäksi mie olin pakkasessa  vähissä vaatteissa, ja vilu alkoi tulla. kaikki ovet oli lukittu,  etten päässyt enää  ulos enkä sisälle. hakkasin sitten ovia ja huusin,  mutta kukaan ei kuullut. soitin kollegalle, josko tuo tietäisi antaa yhteyshenkilön numeron, mutta eipä vastannut mokoma. työnjohtajakaan  ei vastannut, joten soitin eniroon, ja pyysin heitä  ettimään numeron henkilökunnalle  tai kiinteistöhuoltoon tai WHAT EVER, kunhan saisin  apua! sain  kuin sainkin sitten numeron, josta kuulema varmasti saisin apua, ja mitäs numerossa vastattiinkaan... "tämä on peliriippuvaisten auttava puhelin. puhelinvaihteemme on auki arkisin..."  :DD ei paljoa siinä vaiheessa naurattanut kun huulet jo sinersi ja pelotti että entä  jos sinne eksyykin  sitten joku muu  kuin henkilökunnasta. lopulta sainpomon kiinni ja sitä kautta numeron, josta hälytettiin päivystävä huoltomies  pelastamaan  miut pakkasesta:D mutta voi jessus.. siinä sulle auttava numero, helevetti:D!

29.3.2013
Blanco
Blanco

no,  voimpahan  sanoa joskus turvautuneeni  auttavaan puhelimeenkin, tosin ilman, että siitä  oikiasti oisi ollut apua mitenkään x)

mie kauhulla jo aattelin että ei ne talon asukkaat kumminkaan ees välittäs vaikka näkis mun makaavan sinisenä hangessa, että millonkohan  mut sieltä oikein löydettäsi. lumien sulettua:D??

30.3.2013
Blanco
Blanco

Voi kiesus! Varmasti saa apua juu :D Ei varmana naurattanu kyl siellä pakkasessa värjötellä ja pelätä.

30.3.2013
misukka
misukka

XD Illan huutonaurut! Yllättäen Blancolta :)

29.3.2013
huopis
huopis

up

29.3.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...