Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Synnytystoivelista

Oletteko kuulleet tällaisesta? Meinaatteko tehdä, jos, niin mitä olette kirjanneet ylös? Listaahan ei aina voida toteuttaa synnytyksen yksilöllisyyden ja tilanteiden muuttumisien vuoksi synnytyksen aikana, mutta omia toiveita voi kuitenkin aina tuoda esiin jos ne sittenkin olisi toteutettavissa :)

29.3.2013
SariA
SariA

Itse taas kirjoitin sairaalan esitietolomakkeeseen ainoaksi toiveekseni, että haluaisin ehdottomasti epiduraalin. Sain sen esikoisen synnytyksessäkin, ja se vei kivut täysin. Pystyin jopa nukkumaan ennen ponnistusvaihetta. Nyt on toinen lapsi tulossa ja vähän stressaan sitä että kerkeän varmasti ajoissa sairaalaan, että epuduraali keretään vielä antaa... Toivotaan parasta! Muita toiveita ei mulla kyllä ole, mielellään vietän sen parikin yötä sairaalassa hyvässä hoidossa ja valmiilla ruualla (esikoisen synnytyksen jälkeen olin 3 yötä). :)

1.4.2013
Rebecca28
Rebecca28

Mulla kans toiveena mahdollisimman lääkkeetön synnytys. Toki olen kirjoittanut, että JOS itse pyydän lääkkeellistä kivunlievitystä niin sitten eri asia. Mutta koitan selvitä ammeen, suihkun, kauratyynyn jne avulla mahd pitkälle.

Vauvan syntymän jälkeen toivon, että saadaan kokeilla ensi-imetystä rauhassa jos vauvan vointi on hyvä ja kylvetykset jne tehdään vasta tämän jälkeen.

Ja jos ei ole vauvan voinnin kannalta ehdottoman tärkeää, niin haluan välttää jatkuvaa sydänäänten seurantaa ja pystyä itse liikkumaan vapaasti avautumisvaiheen aikana.

Tilanteet voi aina muuttua ja listaa ei voi kiveen löydä, mutta toivoa ja suunnitella voi :)

1.4.2013
SariA
SariA

kyllä mä ajattelin tehdä ja on jo asioita siinä paljon mietitty. itse toivon mahdollisimman lääkkeetöntä synnytystä mutten toki kieltäydy jos on joku pakottava syy antaa tai kivut yltyy niin pahaksi ettei enää kestä. kovasti toivon myös että pääsisin avautumisvaiheessa ammeeseen rentoutumaan jos vaan se on vapaana sairaalassa eikä ole muuta estettä. haluaisin myös lapsen heti syliin ilman pesuja tms, tämä taitaa kyllä jo olla monessa paikassa ihan rutiinia. pitää vielä muitakin asioita miettiä mutta toiveena olisi olla sairaalassa mahdollisimman vähän aikaa koska en oikein pidä sen ilmapiiristä, eli niin pian pois kun mahdollista ja niin myöhään menen sinne kuin mahdollista.. :)

1.4.2013
TikTok
TikTok
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...