Lapsen puuro

Meillä on tehty lapsen aamu- ja iltapuuro 'punaiseen' maitoon. Puuro maistuu paremmalta ja antaa hippasen enemmän energiaa kuin kevyempiin nesteisiin tehtynä. Meidän taloudessa on monta puuron keittäjää. Valmis puurojauhe on osoittautunut helpoimmaksi vaihtoehdoksi kaikkien kannalta. Puuro ei pala koskaan kattilan pohjaan kiinni :D

29.3.2013
Pipero1
Pipero1
3 years, 6-month-old toddler

Keitän pojalleni nalle-puurot kattilassa. Hyvä niksi siihen, ettei maito pala pohjaan on:

"Laittaa 3 kolikkoa (pennejä) levylle ja kattila siihen päälle. Pitää levyn täysillä, kunnes maito höyryää ja vähentää sitten lämpöä. Puuro on n. 5min valmis."  

Ei vie liikaa aikaa aamusta, eikä mene hermot. ;)  Toimii mulle paremmin, kuin mikrossa tehtynä. Saan mikropuuron jotenki aina pursuamaan ympäri mikroa.

Tietenki täytyy pitää kaapissa hätävarana valmispuuroa, jos jostain syystä ei pääse itse keittämään puuroa. Meiän isäntä, kun ei sitä jostain syystä halua keittää. Ja sitä on muutenkin hyvä olla, jos lapsi alkaa kyllästymään puuroihin, syötän muutaman kerran valmispuuroa esim. "Hedelmäpuuroa", niin sen jälkeen meillä taas maistuu tavis-puurot. ;) 

Nämä toimii ainakin meillä!! =)

31.3.2013
hansof
hansof

Jos kiehuu puurot mikroon ni kokeile tehä niin et kaadat kiehuvaa vettä hiutaleisiin ja kansi päälle et saa vähän aika muhia... On meillä ainakin tullut ihan kelpo puuroa kun ei olla jaksettu miehen kanssa alkaa keittelemään mitään! Huolella vaan sekottaa ni ei jää klimppejä.
Tää ei kyl pelitä normi hiutaleilla!!!

29.3.2013
snörre
snörre

Pikahiutaleet toimii tosi hyvin kyllä tossa mikroilussakin :D

29.3.2013
snörre
snörre

tittidii laiska äiti moi! Meijän lapset syö kaurapuuronsa kotona mikrossa tehtynä :D

29.3.2013
riu
riu

Haudekattila on huippu tässä pohjaan palamisen estämisessä myös vaikka hieman hitaampi ja normi pikahiutaleitakin voi pistää sauvasekoittimella jauhoiksi... Ei tarvi olla montaa pakettia hiutaleita kaapissa ja pikahiutaleita ei tarvi hauduttaa niin että palais pohjaan. Ite en ainakaan pysty noista jauhoista tehtyä puuroa pistämään suuhun...

29.3.2013
snörre
snörre
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...