kohti ääretöntä ja sen yli:D!

pikkuhiljaa, pikkuhiljaa alkaa tämäkin mamma  saamaan puhtia:) nyt  2vko kilon  nilkakkeiden kanssa talsittu töissä, ja ei tunnu  missään:D! paitsi sittenjos  joutuu rappusia ravaamaan paljon... sitten loppuu puhti jaloista:D pari viikkoa myös mun "kevennettyä makeisdieettiä". eli max 2 karkkipussia/tms per viikko. hyvin oon sitäkin noudattanu. viikon aikana muutama jätskipala tullut  maistettua,ja likan  hedelmätoffeesta haukku. nyt sallin itselleni rakkahimmat missä x-pussin pyhäpäiviksi, varmaan maistelen niitä vähän tänään;) eilen kävin salilla, ja jaksoin parikytä minuuttia pidempään  kuin ekalla kerralla. jaksoin juoksumatollakin huikeat 25min,  joka on mulle uusi ennätys varmaan kymmeneen vuoteen:D huikeaa myös oli se, että mie en ollu edes yhtään niin punainen naamaltani kuin ekalla kerralla! juhuu! ja kotimatkalla oli kyllä niin mahtava fiilis! ekaa kertaa varmaan 13 vuoteen mulla oli  kropassa  se kauan kaivattu tunne; kroppaa oli rasitettu, ja se oli väsynyt, mutta vimmaa piisasi silti niin, että mie oisin ihan tosissani vielä  voinu jopa jatkaa! eilen puntaroin itteni, ja sen mukaan 2kg oisi lähtenyt, mutten oikein tuohon vielä luota kun puntaroin itteeni aina eri  puntareillaja eri vaatetuksissa kun salakähmäsesti  aina kylässä käydessä lainaan puntaria;) nyt sitten mittailin taas senttejä, ja reilu kuukauden takaisiin mittoihin verrattuna vytäröltä oisi lähtenyt 3,5cm, mahan ympäryksestä 2cm,  lantiolta 4cm, reisilonkilta 4cm ja sisäreidestä 0,5cm. jee, tämä mammahan alkaa saada itteään niskasta kiinni:))!

29.3.2013
Blanco
Blanco

tipihii, eikös seisaaltaan tehdä paljon eri jumppapallo/kahvakuula liikkeitä? jotain taktisia kiertoliikkeitä ja venytyksiä ja sen sellasia:D?

4.4.2013
Blanco
Blanco

tipihii, aimeinaat oikein kisasille lähtä xD

mie oon porsastellu koko pääsiäispyhät, joten saas nähä miten käy:D huomenna oisi tarkotuspäästä taas salille, alkaa toivonmukaan jo flunssakin vähitellen väistyä.  kokeilin muuten eilen,  niin mahtoi yhet  toisetkin farkut jalkaan:D! jahuu!  mutta kymmenetmie ainakin nakkasin  nyt suosiolla kirppikselle, niihin mie en  mahu enää  IKINÄ!

3.4.2013
Blanco
Blanco

no pitäähän sitä herkutellakkin että jaksaa taas hoikistua. ;D

30.3.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

santtuvaan, mie päätin vetää ihan överiksi, ja  join yhden siiderin:D! juu, ja eilinen karkkipussi  odottaa myöskin;)

30.3.2013
Blanco
Blanco

mulla oli tänään mässypäivä. kaks mignon munaa (600kcal!!!) ja 70g pussi sipsejä. :P nyt liberoin jumpan lomassa. :D

30.3.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

juu, tiet sulakoon samaan tahtiin läskien kanssa:)

vaan tänään mie annan itelleni luvan mässätä. missä X:t, here I come!

29.3.2013
Blanco
Blanco

jes hyvä hyvä! :) mulla tammikuun alusta -5kg. Ens viikolla ajattelin jatkaa juoksua, kun alkaa nuo tiet olla jo aika sulat. Jospa ne läskit rupeis sitten taas sulamaan. ;)

29.3.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

tänään muuten mahtui jo yhdet housut jälleen jalkaan. eli nyt miulla on  käytössä huikeat kahdet farkut ja verkat:D

29.3.2013
Blanco
Blanco

tipihii, no en mie siihen muuta nimitystä keksiny :D sisäreiden mie mittaan reiden leveimmästä kohasta,  mutta "reisilonkka" on miun levein kohta jalat niputettuna yhteen. se ei ole enää lantiota, eikä  oikein vielä reisiäkään, joten se on miun "reisilonkka" :D

29.3.2013
Blanco
Blanco

en mie varsinaisesti aiokkaan laihduttaa, vaan polttaa nuo löllykät pois navan ja polven välistä:) plösöt pois ja lihaa tilalle  perkele:D!

29.3.2013
Blanco
Blanco

up!

29.3.2013
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...