Seksin jälkeen paineen tunne alapäässä!

Seksin jälkeen tuntuu painetta alapäässä, onkohan vaarallista? Muutenkin seksihalut on ollut jo kauvan aika nollassa. Mies ruinaa seksiä heti, jos ollaa lähekkäin, se jos mikä käy ärsyttämään ja joudun melkein aina kieltäytymään seksistä. Mieheni on kestänyt seksittömyyttä jo vuosia ja nyt on alkanut valittamaan asiasta. Sanoo ettei enää kauvan jaksa tälläistä. Pelottaa, että minusta tulee yh. Olen välillä antanut "säälistä" ja joka kerta nyt raskauden aikana tullut painetta alapäähän, pelottaa, että sikiö tulee ulos! Minulla on myös masennusta ja sain eilen masennuslääkkeet, toivon että ne alkavat auttamaan tähän minun mielentilaan, en jaksa tehdä yntään mitään, en siivota, tiskata jne olen vain koneella.

28.3.2013
Essi1988
Essi1988

En tiedä tuosta paineen tunteesta mutta sen tiedän, että miehesi käytös ei yhtään helpota sun oloasi. Ymmrätääkö hän lainkaan millaisia muutoksia raskaus sun kroppaasi aiheuttaa? Auttaisko jos ihan rehellisesti puhuisitte asiasta?

Puhuminen kannattaa aloittaa nyt odotusaikana koska jos te ette osaa puhua asioista kun on se pikkuinen vauva siinä sotkemassa kaiken, niin se tuntuu olevan valitettavan helppoa ukolle ottaa hatkat kun tuntuu et "ahdistaa liikaa". Naisella ei oikein ole sitä vaihtoehtoa.

28.3.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...