vuotava korva

Heippa pitkästä aikaa!:)   Nyt tuli semmonen onkelma, että piti palata liberon ääreen: putkitetusta korvasta vuotaa märkää ja se haisee pahalle. Pitääkö viedä lääkäriin? Putket on lapsella ollu jo kohta vuoden ja kertaakaan ei oo vuotanu mitään, niin en yhtää muista miten tää asia pitikään hoitaa.. :/   P.s. oon raskaana!! :)

27.3.2013
zili
zili

käytiin päivystyksessä, kun tiesin, ettei kuitenkaa omalle terveysasemalle ois saanu aikaa ja pyhät viel tulossa.. ihan hyvä että käytiin, niin saa kuurin alkamaa ennenku toinen korva tulee kipeeksi, siinäkin oli alkava tulehdus (ei siis oo enää putki paikallaan). kiitos avuista :)

mitäs tänne muuta, samalla kylällä edelleen asutaan. meillä on asunto myynnissä ja isompi hakusessa, mutta kylältä ei muuteta XD ihan tosiaan alkumetreillä mennään, et viel ei kauheesti kannattas juhlia, mut pakkohan se vähän on:) nyt siis rv5+2. taivaltajalla elämä jatkuu näköjään yhtä hurjana ku aiemminkin :D asutko tyttöjen kanssa nelistään vai onko taloudessa joku karvapyllykin?

27.3.2013
zili
zili

Vuotava putkikorva täytyy antibiootilla ja/tai antibioottitipoilla hoitaa. Kestää odottaa huomiseen, jos nyt alkanut valumaan. Putki saattaa mennä märästä tukkoon, joka voi aiheuttaa todella kovan kivun ja huonoimmillaan joudutaan putki huuhtomaan auki.

27.3.2013
tyttö
tyttö

Onnea zili raskaudesta!

Kiva nähdä pitkästä aikaa :)

27.3.2013
misukka
misukka

Onko toi lapsi kiikutettava nyt saman tien päivystykseen, vai voiks tilannetta seurailla? Eikös ne putket nimenomaa siksi oo, että jos sinne märkää tulee, niin se vuotaa samantien pois? Ja näin ollen siis koko tulehdus vuotaa sieltä..?

27.3.2013
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...