iltalörppää? Enibadi? :D

Onkos taalla kettään hollilla? :D

27.3.2013
riu
riu

heh, misukka mä annoin miehelle joululahjaksi yleiskoneen :d
ja käy ihmees ainakin se haastattelu katsomassa ja päätä sen jälkeen mitä teet :)

marjaana, mä intoutusin kans iltasella askarteleen, löysin netistä pari kivaa seinätarraa, semmoisia mustia mut sit kekkasin et miks mä maksaisin jostain tarrasta 20-30e ku saan rullan mustaa kontaktia 7ella ja voi piirtää ite ne kuvatki :) tuli aikas kivatki, nyt täytyy vaan varoa ettei innostu liikaa ja joka puolella on kohta seinätarroja :)

taivaltajan kesäsuunnitelmat kuullosti kivalle, tulis tosiaan se kesä jo. kesässäki on parasta se et voi tehdä yhtäkkisiä juttuja, ku on valoisaa pitkään ja ulkonaki voi tehdä vaik mitä. talvisin aika loppuu aina kesken ku tulee pimee eikä se oo yhtä kivaa muutenkaa.

riu,toi on kauheeta ku alkaa laskee toisen hokemia jamulla pokan pitäminen vaikeutuu mitä isommaksi luku muuttuu, kerran piti tosissaan yhdes palaveris tehdä töitä ettei purskahda nauruun ja vielä yhteistyökumppanille, joka tätä hokemaa hoki.

mä en tiedä sainko mitään järkevää aikaiseksi töissä, ku aamupäivä meni niin et yritin kokoajan kovasti omalle koneelle, mut heti ku pääsin edes vähän liki, joku veti hihasts tai soitti luokseen tai mä sain ahaa elämyksen et tuokin piti selvittää. oli korkkarit jalassa ja iltapäiväl olin valmis heittää ne jorpakkoon.27.3.2013
Mummy83
Mummy83

riulla on ollu jännä päivä:D miulla on ollu tänään sellainen tuskien  taival töissä. kun vaantulee niitä  päiviä, jolloin  joutuu olemaan myös  kodinhoitaja, lääkäri, psykologi, avioliittoneuvoja, huoltomies ja lakimies.. ja siinä pitäsi sitten vielä niitä pirun ötököitä ehtiä tappamaan:D  eieieiei.... toistakymmentä kertaa piti päivän  aikaan laskea hitaasti kymmeneen että saapidettyä ittesä tyynenä. enemmän kuin normaalisti kuukauden  aikana! huh. joten raskas päivä takana.  nyt niskat aivan lukossa ja hartiat  niin jumissa jotta tokkopa veri pääsee ollenkaan päässä kiertämään. sattuuu!

27.3.2013
Blanco
Blanco

Oon taas vaihteeks askarrellupaskarrellu melki koko päivän... tein mä välillä pashan jääkaappiin tekeytymään ja pannarin paistoin lapsille välipalaksi, ja tietty ruoan tein... nyt lapset nukkumaan ja esikon kanssa saunaan, isäntä tulee töistä vasta parin tunnin päästä..

27.3.2013
marjaana
marjaana

ainiin, pakko mun on kertoo et mie oon hakenu sellaseen työkkärin FEC-koulutukseen. Just siihen minkä kautta oon käyny noita 3D suunnitteluohjelmistoja opettelemassa. Nyt ne sit soitti et yks firma käytännössä tossa kuopuksen pph:n naapurissa olis halukas ottaa mut haastatteluun. Ainoo et se olis edessä alan vaihto. Tai materiaalin vaihto. :D Metallista puuhun. Mut miehän oon kirjottamaton kirja vielä joten tässä vähän koittanu sulatella tätä juttua ku kokoajan ollu tavote löytää oman alan työpaikka. Ja tää harjottelu nyt ois sit 6kk työkkärin tuella mut toiveissa ois tietty, et palkkaisivat mut sitte loppuvuodesta.

Loistavaa ois tietty toi työmatka. 10 kilsaa kotoa :D

27.3.2013
misukka
misukka

Iltoja

Meillä on "juhlittu" isännän 32:sia tänään eli mie kävin hakemassa postista yleiskoneen joka tilattiin viime perjantaina. Sai sit pakettinsa :) Kohta laitetaan kakku pöytään. Katotaan saako esikko sitä ollenkaan ku se uhosi et nappaa vihdoin ja viimein täysin irti olevan etuhampaan poies mut ei se vaan vieläkään saa sitä otettua pois. Muut ei saa auttaa ja se hammas on roikkunu vinksallaan jo toista kuukautta.

Itellä särkee päätä ja alaselkää ihan huolella :/ Mä en tiedä mistä toi selkä oikeen otti nokkiisa et alko kipuilee.

Siulla riu ollu ainaski kumma päivä. :)

27.3.2013
misukka
misukka

meillä oli tytön kaveri leikkimässä pari tuntii, ja voi tsiisus se lapsi on elohiiri. Huhhuh X) Kaupassa kävin poikien kaa niin se kassa ihmetteli että tykkääkö meijän lapset homejuustosta? Mie taas vähän yllätyin kun se sano ettei lapset yleensä tykkää, kun mie oon luullu päinvastoin :D Siinä oikeestaan tän päivän huippuhetket.. tai no oli koulussa jännää ku yks opettaja sano 19 kertaa "tarina", 19 kertaa "eikö niin", ja voittajaksi selvisi aika täpärästi "äärimmäisen" 21 osumalla :D Elä kysy mistä se opettaja puhui, koska siihen en osaa vastata :D

Mitäs mammojen päivään, onko muilla ollu yhtä kiehtovan jännittävää? :D

27.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...