keskiviikkohuomenta!

mitenkäs on keskiviikko lähteny käyntiin? Meillä nukuttiin 4.45 asti, otin likan viereen syötön päätteeks ja hän sit päätti oksentaa... eli oksupyykkiä jo aamusta :( likka parin viikon välein oksentaa.. aina sen kerran ja sit se on siinä. isäntä tänään taas pitkän päivän töis. Tarvis varmaan alkaa pakkailla pikkuhiljaa ku perjantaina aamusta sit lähdetään kohti pohjanmaata... kepeää keskiviikkoa kaikille!

27.3.2013
marjaana
marjaana

Huomenta :)

Pöh koulupäivä eikä yhtään kiinnosta... taidan sortua lintsaamaan aamusta... X) Onneks tulee ihanat neljä päivää vapaata! Mahtavaa!

Jonna aikalailla normaalia että lapsi änkyttää, kun asiaa ois paljon mutta se ei oikein meinaa vielä suusta tulla, etenkii jos innostuu :)

27.3.2013
riu
riu

Huomenta!

Koirat herätti 4.48 ku olivat varastaneet kissaruoka purkit roskiskaapista -.- kiva alkaa siivota tohon aikaan. Mies heräs 5.30 ja esikko kans mut torkuttii 6.20 asti jollon esikko sai tarpeekseen makoilusta ja päätti lähtä olkkariin.

Tänää mennään yhen kaverin kanssa kirpparille käymään ja ehkä käyn myös mummolla näyttääs poikia ja kattomassa mitä kirjoja haluan itelleni. Sitte mun pikkusisko tulee varmaa kans tänää tänne. :)

Pigletille paranemisia!

Mukavaa päivää kaikille! :)

27.3.2013
Keisarinna
Keisarinna
2 years, 3-month-old toddler

up

27.3.2013
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...