Punertavia paloja kakassa..Kokemuksia!

Tyttö on nyt 1v 3kk, ja normaalisti on kakannut 1-3 kertaa päivässä, nyt kuitenkin kolmen päivän ajan kakkaa on tullut vähintään 4 kertaa, on löysähköä. Tänään viime kakan seassa näin punertavia paloja, ihan kuin rusinoita, mutta väri tosiaan punertava. En saa päähäni että olisi syönyt mitään muuta punaista kuin kiisseliä. Rusinoita sen sijaan on syönyt kahtena päivänä, mutta voiko ne muuttua suolistossa punertaviksi?? Lisäksi löysästä kakasta oli imeytynyt vaippaan punertavaa "nestettä".. Viimeksi vauvana oli tälläinen 4-7krt/päivässä kakkaamista, ja sen syyksi selvisi riisi, riisitärkkelys ja riisijauho. Sitä söi nytkin epähuomiossa viime viikon ke-su. Eli löysä maha voi johtua ehkä vielä siitä, mutta nuo palat huolettaa! Pelkään että sieltä tulee nyt jotain paloja elimistön sisältä.. :( Apua, kertokaa jos jotain tiedätte, neuvolaan ei enää voi soittaa ja päivystykseen tuskin ottavat kun tyttö on pirteä, mitä nyt vähän marissut tämän päivän, tekee myös hampaita.

26.3.2013
amilia
amilia

Ei ole syönyt paprikaa, eikä punajuurta. Ainut punainen oli se kiisseli :) Nyt tänään ei oo tullut mitään punaista onneksi...

27.3.2013
amilia
amilia

Niin no niitä rusinoita itekin veikkaisin, mutta voiko ne muuttua punasiksi? oli tavallaan vähän niinkuin melonin paloja, mutta rusinan kokoisia, eikä tuo tyttö ole kyllä melonia syönyt..

Senhän nyt toki tiedän että osa jää sulamatta ja tulee melkein kokonaisena pois..Nää on näitä ikuisia kakkaongelmia :)

26.3.2013
amilia
amilia

no ettei ne ois nyt ne rusinat jotka tullee tuommosena kun se ruuansulatus toimii noppeemmin :)

26.3.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...