ärtyneisyys

Kaikki ottaa pattiin, ärsyttää, ketuttaa.. on kireä olo. Vaikka kaikki on hyvin, ottaa aivoon niin saamaristi. Onko muilla samaa..? Rv 21 menossa. Inhottava olla kun on kiree koko ajan. Jos on ollut, niin mikä on helpottanut?

26.3.2013
baby pumpkin
baby pumpkin
11-month-old baby

Juu, tunne on hyvinkin tuttu! Ja nyt erityisesti kun en ole päässyt juuri kunnolla lepäämään ja perheessä on muutenkin vaikea aika kun mieheni isä kuoli vasta, tulee välillä itselle ihan kamala olo kun tuli raivostuttua jostain mitättömästä asiasta samalla kun yrittää järjestää hautajaisia yms. Raskausviikkoja vasta 19+4 ja nyt jo pinna niin kireällä, että itse ärsytät itseäni, kauhulla odotan mitä jatkossa!

28.3.2013
Hatsii
Hatsii

Kuulostaapa tutulta! Oon ite jo rv 34 ja äkäinen ku ampiainen :/ tulistun tosi nopeasti ja ärähdän ja tiuskin miehelle ja joskus jopa esikoiselle, ja sitte on niin huono omatunto ku tajuaa että pitiki taas räyhätä jonku likasen lautasen takia (jos mies ei oo heti syönnin jälkeen laittanu sitä astianpesukoneeseen tai muuta yhtä mitätöntä). Sama oli esikoista oottaessa, olin tosi räjähdysherkkä koko ajan ja jos raivostuin olin ku tulta ja tappuraa. Mutta se meni yleensä tosi nopeaa ohi ja sitte aina hävetti. Mulla ei kyllä auttanu mitkään rentoutukset tai vastaavat vaan ainoa  mikä autto siihen ketutukseen oli synnytys :D eli raivoilu ja ketutus loppu synnytykseen!

28.3.2013
Rebecca28
Rebecca28
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...