Vauva 9kk ja oksennustauti? Pikaista apua.. Jos tähän aikaan vielä joku on.

Meillä 3v tyttö oksentaa 10min sisällä nesteet pihalle, siitä en vielä oo huolissani, mutta tuo meijän 9kk ikäinen tyttö, joka oksentaa kans, on oksentanut n. Klo,22 asti kolme-neljä kertaa, rintaa annan ja myös ite tehtyä mehua vähän, mutta melko pian hänelläkin ne ylös tulee.. Kuinka kauan uskaltaa tuon nuoremman oksentelua katsella? On virkeänä muuten ollut, jaksanut hämäriä ja harjoitella ilman tukea seisomista yms., pissaa tulee jne.. Voinko huoletta mennä näillä oloilla aamuun ja jos jatkuu samalla tavalla, niin sitten näytille?!

25.3.2013
surkelo
surkelo

5-6 asti aamulla oksennettiin nesteet pihalle.. Nyt pienin voi ihan hyvin, on saanu puuroa syödyksi ja maidotkin pysyny sisällä! 3v tyttö jatkaa edelleen.. :/

Kamala tauti kyllä on!!! ...saa nähä koska tuo meijän 4v poju alkaa oksentaan.. Plääh!!!

25.3.2013
surkelo
surkelo

Hyvä! Katellaan siis aamuun! Nyt pienin neiti nukahti, kunpa saisi nukutuksi pitemmän pätkän nyt :)

On tämä kyllä niin kurjaa kun pikkuiset sairastaa... :/

Kiitos sinulle Riu :)

25.3.2013
surkelo
surkelo

niin ja meillä oli keskimmäisellä oksutauti suunnilleen saman ikäsenä, sitä edelsi antibioottikuuri joka oli lyöny mahan ihan kuralle joten ne nesteet oli kehossa valmiiks aika tiukoilla. Myö mentiin lääkäriin sinä samaisena iltana ja ne otti meijät lastenosastolle yöks. Kaks yötä siellä oltiin, mutta poika ei ollut kuivunut vaikka sillä tosiaankin tauti iski sen antibiootin loppupuolella. Yllättävän sitkeitä ne pienet vaan on :)

25.3.2013
riu
riu

oisin ite aamuun, etenkii jos pissiä vielä riittää. Oksentaminen toivon mukaan kohta hellittää ja alkaa ne nesteetkii pysymään sisällä :)

25.3.2013
riu
riu

Hämäriä :D siis häärätä :D

25.3.2013
surkelo
surkelo

Hiiop!!?

25.3.2013
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...