Milloin teillä virvotaan?

Pistetäänpä galluppia pystyyn nyt ajankohtaisesta asiasta :) Eli millon teillä päin virvotaan?

24.3.2013
miima_
miima_

Tuohon Katskun kertomaanhan tää juttu liittyy. Eli aikoinaan virvottiin palmusunnuntaina ja palkka haettiin viikon perästä. Nyt kun virvonta ja palkka on yhdistetty ni osa virpoo silloin kun ennenkin ja toiset on siirtäny virpomisen palkkapäivään.

25.3.2013
misukka
misukka

Se on vaa nii hauskaa et sama maa mut eri perinteet ja tavat :) ilmeisesti se on tää etelä-pohjanmaa joka tulee muuta maata viikon myöhässä ;)
Musta ois kiva sillee juhlistaa halliweenia (värkätä koristeita ja koristella) mut ton karkkikierroksen vois kokonaan jättää pois. Ja sitten kun se ei ees oo mikää oikee juhla suomessa nii tyhmää jos jotku lähtee silti kerjuu reissulle kunei siihen olla ees varauduttu. Mut ollaan me kavereitten kans juhlittu halloweenia, saatu käyttää naamiaisasuja ja yksi lisäpäivä syytä ottaa vähä rennommin :)

24.3.2013
miima_
miima_

jenkku oon ihan samaa mieltä halloweenista, suomessa se on oikeesti ihan eri merkityksellä ja mie en tykkää sitten ollenkaan. Pah.

24.3.2013
riu
riu

Se on vaan joku pohojaalaene juttu et virvotaan vääränä päivänä. :D

Tänään kierti naapurin lapset. omienki piti miedät virpoa mut eipä nuo ole syöneet koko päivänä kunnolla eväitään ni ei ole ollut sopivaa hetkeä koko virpomiselle. Taitaa siis jäädä välistä koko virvonta täällä.

24.3.2013
misukka
misukka

Eikös ihan alunperin virvottu palmusunnuntaina ja haettu palkka lankalauantaina. Täälläpäin virvotaan tänään ja miehen kotiseudulla ensi viikonloppuna. Kaksi noitaa on käynyt. Täällä kaupungissa ollaan vähän arkoja ja virvotaan vaan tutut ihmiset. Kun tutuilla ei ole virpomisikäisiä lapsia niin ei sitten käy virpojiakaan.

24.3.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 6-month-old toddler

joo minnuukii kiinnostaa miks lännessa virvotaan vääränä päivänä :D Mutta se on varmaan jo niin vankka perinne että ei kukaan tiiä miksi? Mutta myö itä-syomalaiset ollaan oikeessa tämän päivän kaa, täältä päin kerta koko perinne on lähtösin ;)

Ja jos ette arvannu niin tännään ollaan virvottu niin että riittää :D

24.3.2013
riu
riu

Mä oon tottunu siihe et tää palmusunnuntai on se "virallinen" ja oikea virpomispäivä, mutta nyt kun oon muuttanu eri paikkakunnalle niin täällä ne trullit kiertääkin vasta ens lauantaina.
Jos tiiätte mistä tää perinne johtuu (lankalauantai on virpomispäivä) nii selittäkää vähä mulle. Tutuilta oon yrittäny kysellä mut ei ne oo osannu mitään sanoa; se on vaan tapana.

24.3.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...