Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

UP&GO 7

16 - 26 kg

Varma istuvuus, päivällä ja yöllä

Joustava ja mukava housuvaippa

Joustava housuvaippa suojaa vuodoilta riippumatta siitä, mitä päivään (tai yöhön) sisältyy.
Koon 7 Libero UP&GO sopii 16–26-kiloisille lapsille ja tarjoaa erinomaista imukykyä – sekä todellista mukavuutta joustavien, pehmeiden, hengittävien ja ihosta huolehtivien materiaalien ansiosta.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

AJATTELEMME YMPÄRISTÖÄ JOKA VAIHEESSA

Myötäilevät housuvaippamme ovat saaneet Joutsenmerkin. Libero UP&GO -vaipoilla on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

 

LAPSESI PARASTA AJATELLEN TESTATUT MATERIAALIT

Joustavat UP&GO-housuvaipat on luotu mukautumaan aktiivisten lasten liikkeisiin. Lisäksi halusimme niiden tuntuvan luonnollisilta ja pehmeiltä ihoa vasten. Siksi vaipoille on tehty kattavat dermatologiset testit. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikenkokoiset UP&GO-housuvaipat ovat voiteettomia. Libero haluaa antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mikä tuote sopii parhaiten lapsesi ihosta huolehtimiseen – olipa kyse voiteesta, salvasta tai öljystä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Ovatko pienet juoksujalat vauhdissa? Vai onko uni vienyt vihdoinkin voiton? Koon 8 Libero UP&GO -housuvaipan uudet kaksinkertaiset vuotosuojat luovat varman istuvuuden lapsen jalkojen ympärille – ja ehkäisevät vuotoja.

PEHMEÄT MATERIAALIT SISÄPUOLELLA

Aika mennä nukkumaan? Vai onko vielä leikkien aika? Koon 7 Libero UP&GO antaa joka tapauksessa täydellistä mukavuutta pehmeän ja mukavan sisämateriaalinsa ansiosta.

IMUKYKYINEN YDIN

Sinä ja lapsesi voitte hyötyä varmasta suojasta – päivällä ja yöllä. Koon 7 Libero UP&GO -housuvaipan imukykyinen ydin suojaa vuodoilta ja auttaa huolehtimaan lapsesi ihosta.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 7 Libero UP&GO -vaippojen erittäin pehmeä ja joustava vyötärö auttaa luomaan mukavan ja alushousuja muistuttavan istuvuuden lapsen vatsan ympärille. Mukava housuvaippa myötäilee lapsesi kehoa ja liikkeitä kaikissa aktiviteeteissa.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Koon 7 Libero UP&GO antaa suojaa vuodoilta ja istuu mukavasti lapsen jalkojen ympärillä – varmistaen liikkumisen vapauden. Reisien ympärillä olevat joustoresorit mukautuvat lapsen liikkeisiin päivällä ja yöllä.

HELPPO VAIHTAA

Koon 7 Libero UP&GO on helppo pukea ja riisua. Vaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi vaipan takana olevan teipin avulla. Lapsesi saa uuden housuvaipan nopeasti ja voi taas rientää leikkeihinsä.

HENGITTÄVÄT MATERIAALIT

Koon 7 Libero UP&GO auttaa pitämään lapsesi ihon pehmeänä ja kuivana. Hengittävät materiaalit ja ilmava rakenne auttavat lapsen ihoa pysymään pehmeänä ja kuivana.

KÄTEVIÄ YKSITYISKOHTIA

Löydät kaksi erilaista kuosia jokaisesta UP&GO koon 7 vaipasta. Toisessa kuosissa on aina yksi, upea pohjoismaalainen eläin, tässä tapauksessa rusakko. Toinen kuosi taas inspiroi leikkimään numeroilla ja väreillä. Löydä 7 leppäkerttua, laske heidän pisteet ja opi värejä. Vaipan taustapuolella lukee lisäksi ”back”, joten näet helposti kummin päin vaippa puetaan.

VAPAA JUOKSEMAAN

Libero UP&GO ja tuttu pieni leppäkerttumme ovat saaneet uuden värikkään ja leikkisän ilmeen. Koon 7 Libero UP&GO -vaipoissa tapaamme värikkäiden leppäkerttujen lisäksi hauskan rusakon. Tiesitkö, että rusakko on Pohjoismaiden nopein eläin? Hän rakastaa juoksemista! Saatko laskettua kaikki 7 leppäkerttua? Ja löydätkö rusakon?

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...