Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

UP&GO 6

13 - 20 kg

Luotettava, imukykyinen ja joustava

Varma, luotettava ja hyvin istuva housuvaippa

Koon 6 Libero UP&GO sopii 13–20-kiloisille lapsille ja antaa luotettavaa suojaa sekä joustavaa istuvuutta – riippumatta siitä miten paljon lapsesi liikkuu. Housuvaippa istuu täydellisen mukavasti ja suojaa varmasti vuodoilta. Sen erinomainen imukyky auttaa pitämään ihon pehmeänä ja kuivana, päivällä ja yöllä.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

AJATTELEMME YMPÄRISTÖÄ JOKA VAIHEESSA

Myötäilevät housuvaippamme ovat saaneet Joutsenmerkin. Libero UP&GO -vaipoilla on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

 

LAPSESI PARASTA AJATELLEN TESTATUT MATERIAALIT

Joustavat UP&GO-housuvaipat on luotu mukautumaan aktiivisten lasten liikkeisiin. Lisäksi halusimme niiden tuntuvan luonnollisilta ja pehmeiltä ihoa vasten. Siksi vaipoille on tehty kattavat dermatologiset testit. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikenkokoiset UP&GO-housuvaipat ovat voiteettomia. Libero haluaa antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mikä tuote sopii parhaiten lapsesi ihosta huolehtimiseen – olipa kyse voiteesta, salvasta tai öljystä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Housuvaipan uudet kaksinkertaiset vuotosuojat luovat varman istuvuuden lapsen jalkojen ympärille ja ehkäisevät vuotoja. Koon 6 Libero UP&GO on lapsesi tukena kaikenlaisissa puuhissa.

PEHMEÄT MATERIAALIT SISÄPUOLELLA

Koon 6 Libero UP&GO tarjoaa täydellistä mukavuutta kaikkina vuorokauden aikoina. Housuvaipan pehmeä ja mukava sisämateriaali tuntuu miellyttävältä lapsesi ihoa vasten.

IMUKYKYINEN YDIN

Koon 6 Libero UP&GO ja sen imukykyinen ydin antavat varmaa suojaa aktiivisille lapsille. Housuvaippa tarjoaa erinomaista imukykyä riippumatta siitä, miten lapsi liikkuu.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Myötäilevä housuvaippa tuntuu kuin alushousuilta – se istuu pehmeästi ja mukavasti lapsen vatsan ympärillä. Koon 6 Libero UP&GO -vaipan joustovyötärö myötäilee lapsesi liikkeitä kaikissa päivän puuhissa.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Onko ensimmäisten pienten mutta tärkeiden askelten aika? Koon 6 Libero UP&GO -housuvaipan reisissä olevat joustoresorit antavat varmaa ja mukavaa istuvuutta – sekä liikkumisen vapautta.

HELPPO VAIHTAA

Housuvaippa repäistään yksinkertaisesti auki reunoilta. Sitten koon 6 Libero UP&GO -vaippa voidaan kiertää kätevästi pieneksi paketiksi vaipan takana olevan sulkuteipin avulla. Siten sinulle ja lapsellesi jää enemmän aikaa yhteisiin leikkeihin. 

HENGITTÄVÄT MATERIAALIT

Hengittävien materiaalien ansiosta koon 6 Libero UP&GO antaa myös lapsesi ihon hengittää. Vaipan ilmava rakenne huolehtii lapsen ihosta ja varmistaa, että se pysyy pehmeänä ja kuivana.

KÄTEVIÄ YKSITYISKOHTIA

Löydät kaksi erilaista kuosia jokaisesta UP&GO koon 6 vaipasta. Toisessa kuosissa on aina yksi, upea pohjoismaalainen eläin, tässä tapauksessa orava. Toinen kuosi taas inspiroi leikkimään numeroilla ja väreillä. Löydä 6 leppäkerttua, laske heidän pisteet ja opi värejä. Vaipan taustapuolella lukee lisäksi ”back”, joten näet helposti kummin päin vaippa puetaan.

VAPAA KOKEMAAN

Libero UP&GO ja tuttu pieni leppäkerttumme ovat saaneet uuden värikkään ja leikkisän ilmeen. Koon 6 Libero UP&GO -vaipoissa värikkäiden leppäkerttujen kanssa seikkailee iloinen orava. Hän on erittäin utelias kaveri ja rakastaa kokea uusia asioita. Saatko laskettua kaikki 6 leppäkerttua? Ja löydätkö oravan?

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...