Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

UP&GO 5

10 - 14 kg

Täydellistä mukavuutta koko ajan

Joustava ja imukykyinen housuvaippa

Myötäilevä housuvaippa antaa mukavaa liikkumisen vapautta, kun lapsi alkaa liikkua aina vain enemmän – joskus ehkä nopeammin kuin haluaisit. Koon 5 Libero UP&GO sopii 10–14-kiloisille lapsille, antaen varmaa suojaa ja imukykyä kaikenlaisissa tilanteissa.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

AJATTELEMME YMPÄRISTÖÄ JOKA VAIHEESSA

Myötäilevät housuvaippamme ovat saaneet Joutsenmerkin. Libero UP&GO -vaipoilla on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

 

LAPSESI PARASTA AJATELLEN TESTATUT MATERIAALIT

Joustavat UP&GO-housuvaipat on luotu mukautumaan aktiivisten lasten liikkeisiin. Lisäksi halusimme niiden tuntuvan luonnollisilta ja pehmeiltä ihoa vasten. Siksi vaipoille on tehty kattavat dermatologiset testit. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikenkokoiset UP&GO-housuvaipat ovat voiteettomia. Libero haluaa antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mikä tuote sopii parhaiten lapsesi ihosta huolehtimiseen – olipa kyse voiteesta, salvasta tai öljystä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Koon 5 Libero UP&GO istuu varmasti lapsen jalkojen ympärillä. Uudet kaksinkertaiset vuotosuojat varmistavat, että housuvaippa pysyy varmasti paikallaan leikkien aikana.

PEHMEÄT MATERIAALIT SISÄPUOLELLA

Kun lapsi alkaa liikkua enemmän, koon 5 Libero UP&GO antaa erinomaista mukavuutta. Sisäpuolen pehmeät materiaalit tuntuvat mukavalta ihoa vasten.

IMUKYKYINEN YDIN

Libero UP&GO tarjoaa todellista imukykyä kaikkina vuorokauden aikoina. Housuvaipan imukykyinen ydin auttaa ehkäisemään vuotoja ja suojaamaan lapsesi ihoa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 5 Libero UP&GO -vaipan joustovyötärö istuu mukavasti lapsen vatsan ympärillä ja vaippa tuntuu kuin alushousuilta. Pehmeä ja joustava materiaali myötäilee lapsesi liikkeitä mukavasti.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Koon 5 Libero UP&GO tarjoaa hyvää istuvuutta ja vuotosuojaa jalkojen ympärillä. Reisissä olevat joustoresorit myötäilevät lapsen liikkeitä leikkien tai unien aikana.

HELPPO VAIHTAA

Koon 5 Libero UP&GO on aina kätevä ja käytännöllinen vaipanvaihdon aikaan. Vaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi – ja sitten sulkea takana olevan teipin avulla. Se on nopeaa ja helppoa, kun lapsi ei enää halua maata paikallaan.

HENGITTÄVÄT MATERIAALIT

Kun vaipan materiaalit hengittävät, myös lapsen iho saa hengittää. Koon 5 Libero UP&GO -vaipan hengittävät materiaalit auttavat pitämään lapsen ihon pehmeänä ja kuivana.

KÄTEVIÄ YKSITYISKOHTIA

Löydät kaksi erilaista kuosia jokaisesta UP&GO koon 5 vaipasta. Toisessa kuosissa on aina yksi, upea pohjoismaalainen eläin, tässä tapauksessa kettu. Toinen kuosi taas inspiroi leikkimään numeroilla ja väreillä. Löydä kaikki 5 leppäkerttua, laske heidän pisteet ja opi värejä. Vaipan taustapuolella lukee lisäksi ”back”, joten näet helposti kummin päin vaippa puetaan.

 

VAPAA LENTÄMÄÄN

Libero UP&GO ja tuttu pieni leppäkerttumme ovat saaneet uuden värikkään ja leikkisän ilmeen. Koon 5 Libero UP&GO -vaipoissa piilee viisi leppäkerttua sekä hauska kettu. Hän pystyy hyppäämään todella korkealle, aivan kuin lentäisi! Löydätkö kaikki leppäkertut ja saatko laskettua niiden pisteet? Löydätkö myös ketun?

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...