Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

UP&GO 4

7 - 11 kg

Hyvää istuvuutta konttaavalle lapselle

Pehmeää suojaa antava housuvaippa

Sisäpuolen pehmeä materiaali ja myötäilevät joustoresorit vyötärön ja jalkojen ympärillä tekevät vaipasta mukavasti istuvan ja mukautuvan. Koon 4 Libero UP&GO sopii 7–11-kiloisille lapsille ja mukautuu pienokaisesi jokaiseen liikkeeseen. Vaipan tehokas imukykyinen ydin suojaa hyvin vuodoilta.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

AJATTELEMME YMPÄRISTÖÄ JOKA VAIHEESSA

Myötäilevät housuvaippamme ovat saaneet Joutsenmerkin. Libero UP&GO -vaipoilla on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

 

LAPSESI PARASTA AJATELLEN TESTATUT MATERIAALIT

Joustavat UP&GO-housuvaipat on luotu mukautumaan aktiivisten lasten liikkeisiin. Lisäksi halusimme niiden tuntuvan luonnollisilta ja pehmeiltä ihoa vasten. Siksi vaipoille on tehty kattavat dermatologiset testit. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikenkokoiset UP&GO-housuvaipat ovat voiteettomia. Libero haluaa antaa sinulle mahdollisuuden valita itse, mikä tuote sopii parhaiten lapsesi ihosta huolehtimiseen – olipa kyse voiteesta, salvasta tai öljystä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Koon 4 Libero UP&GO -housuvaippojen uudet kaksinkertaiset vuotosuojat auttavat ehkäisemään vuotoja ja luomaan varman istuvuuden jalkojen ympärille.

PEHMEÄT MATERIAALIT SISÄPUOLELLA

Koon 4 joustava Libero UP&GO -vaippa varmistaa, että lapsesi voi vapaasti tutkia ympäristöään ja opetella uusia liikkeitä. Pehmeä sisäpinta antaa lapsellesi todellista mukavuutta.

IMUKYKYINEN YDIN

Olipa leikkien tai päiväunien aika, koon 4 Libero UP&GO antaa lapsellesi varmaa suojaa vuodoilta ja erinomaista imukykyä – tehokkaan ytimensä ansiosta.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Housuvaipan pehmeä ja alushousujen kaltainen materiaali joustaa ja myötäilee lapsesi liikkeitä hänen alkaessaan liikkua aktiivisemmin. Koon 4 Libero UP&GO -vaipan joustovyötärö varmistaa mukavan istuvuuden. 

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Pieni konttaaja tarvitsee sekä liikkumisen vapautta että varmaa suojaa. Siksi koon 4 Libero UP&GO -vaipoissa on reisissä joustoresorit, jotka myötäilevät lapsen liikkeitä ja suojaavat vuodoilta. 

HELPPO VAIHTAA

Koon 4 Libero UP&GO varmistaa, että vaipanvaihto on helppoa – molemmille osapuolille. Vaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi kätevän sulkuteipin avulla. Se on kätevää, kun lapsi on kyllästynyt hoitopöytään

HENGITTÄVÄT MATERIAALIT

Koon 4 Libero UP&GO -vaipan hengittävät materiaalit auttavat pitämään lapsen ihon pehmeänä ja kuivana. Siten lapsen iho saa hengittää koko ajan – kaikissa puuhissa.

KÄTEVIÄ YKSITYISKOHTIA

Löydät kaksi erilaista kuosia jokaisesta UP&GO koon 4 vaipasta. Toisessa kuosissa on aina yksi, upea pohjoismaalainen eläin, tässä tapauksessa hiiri. Toinen kuosi taas inspiroi leikkimään numeroilla ja väreillä. Löydä 4 leppäkerttua, laske heidän pisteet ja opi värejä. Vaipan taustapuolella lukee lisäksi ”back”, joten näet helposti kummin päin vaippa puetaan.

VAPAA RYÖMIMÄÄN

Libero UP&GO ja tuttu pieni leppäkerttumme ovat saaneet uuden värikkään ja leikkisän ilmeen. Koon 4 Libero UP&GO -vaipoissa tapaamme söpön hiiren ja neljä värikästä leppäkerttua. Saatko laskettua kaikki leppäkertut ja niiden pisteet? Löydä hiiret ja opi värejä!

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...