Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch Premature

< 2,5 kg

Hellävarainen alku

Turvallinen alku silkinpehmeällä vaipalla

Libero Touch Premature on suunniteltu enintään 2,5 kg painoisille, erityisesti keskosille ja aivan vastasyntyneille. Tämä puuvillanpehmeä vaippa antaa lapselle täydellisen suojan - niin yöllä kuin päivällä. Vaipan 360° Proskin Teknologian ansiosta se tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä lapsen herkkää ihoa vasten. 

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Erittäin pehmeät vuotosuojat on suunniteltu hellävaraisiksi iholle, mutta ne antavat tehokasta suojaa lapsen reisien ympärillä. Siten Libero Touch Premature on sekä mukava että luotettava vaippa.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Libero Touch Premature suojaa vastasyntyneen herkkää ihoa hellästi. Vaipan erittäin imukykyinen ydin auttaa pitämään ihon kuivana ja pehmeänä. 

JOUSTAVAT KANAVAT

Erittäin mukavat kanavat varmistavat vaipan todella varman istuvuuden. Libero Touch Premature pysyy mukavasti paikallaan ja mukautuu lapsen kehon mukaan.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Puuvillamaisen pehmeä vyötärö mukautuu uskomattoman hyvin vastasyntyneelle lapsellesi. Libero Touch Prematuren joustava istuvuus saa vauvasi olon tuntumaan mahdollisimman mukavaksi. 

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Vaipan pehmeät ja joustavat sivusiivekkeet mukautuvat hellävaraisesti vastasyntyneen kehoon. Libero Touch Premature -vaipan myötäilevä istuvuus saa lapsen tuntemaan olonsa niin mukavaksi kuin mahdollista. 

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Vaipan erittäin pehmeän sisämateriaalin ansiosta Libero Touch Premature tuntuu hellävaraiselta vastasyntyneen erityisen herkkää ihoa vasten, ja antaa lapselle pehmeää suojaa vuotoja vastaan.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Touch Premature -vaipan hengittävät materiaalit ovat hellävaraisia vastasyntyneen erityisen herkälle iholle. Iho pysyy kuivana, suojattuna ja miellyttävän pehmeänä. 

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Vaipan etupuolen muotoilu on hellävarainen lapsesi herkälle navalle. Libero Touch Premature myötäilee vastasyntyneen vatsaa hellävaraisesti ja varmistaa erittäin pehmeän ja mukavan istuvuuden. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Libero Touch Premature luo vastasyntyneen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet. Vaipan kätevä kosteusindikaattori vaihtaa väriä, kun vaippa vaatii vaihtoa. Siten tilanne pysyy aina hallinnassa. 

KÄTEVÄ KIINNITYS

Vaipan joustava kiinnitys varmistaa erittäin pehmeän ja lapsellesi räätälöidyn istuvuuden. Libero Touch Premature -vaipan tarrakiinnikkeet voidaan kiinnittää päällekkäin, jotta vaippa pysyy paikallaan varmasti ja mukavasti. 

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch Premature -vaipan uusi kuviointi on sekä hyvännäköistä että toimivaa muotoilua. Vaipan edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan sen oikein. Lisäksi uudet hillityt värit eivät näy vaaleidenkaan vaatteiden läpi..

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...