Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch teippivaippa 6

13 - 20 kg

Hellävarainen mutta erittäin tehokas

Varma vaippa räätälöidyllä istuvuudella

Kun lapsesi painaa 13-20 kg, tämä teippivaippa istuu ja tuntuu ihanan pehmeältä sekä päivällä että yöllä. Libero Touch teippivaippa koko 6 on tehty hengittävistä ja imukykyisistä materiaaleista, jotka tuntuvat silkin sileiltä ja kuivalta lapsen ihoa vasten. Vaippa tuntuu kuin räätälöidyltä lapsen ympärillä ja pysyy mukavasti paikoillaan.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Hellävaraiset vuotosuojat tuntuvat erittäin pehmeiltä ja mukavilta lapsen ihoa vasten. Koon 6 Libero Touch antaa huipputehokasta suojaa reisien ympärillä.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Koon 6 Libero Touch antaa hellävaraista ja luotettavaa suojaa. Erittäin imukykyinen ydin auttaa huolehtimaan lapsen ihosta – pitäen sen pehmeänä ja kuivana. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 6 Libero Touch istuu hellävaraisesti lapsen vatsan ympärillä. Joustava vyötärönauha varmistaa pehmeän tuntuman lapsen iholla.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Erittäin pehmeä koon 6 Libero Touch -vaippa tuntuu kuin lapsen keholle räätälöidyltä. Joustavat sivusiivekkeet luovat hellävaraisen ja miellyttävän istuvuuden.

 

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Joka puolelta pehmeät materiaalit ja entistäkin pehmeämpi sisävuori tuntuvat miellyttäviltä lapsen ihoa vasten. Siten koon 6 Libero Touch on mukava ja hellävarainen vaippa.

 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Olemme tehneet parhaamme suojataksemme lapsen herkkää ihoa. Vaipan hengittävät materiaalit ovat entistäkin pehmeämpiä ja ne auttavat huolehtimaan ihosta pitämällä sen kuivana ja pehmeänä.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Kun vaipan istuvuutta täytyy mukauttaa, tarrakiinnikkeet voidaan kiinnittää päällekkäin. Erittäin pehmeä koon 6 Libero Touch -vaippa tuntuu kuin lapsen keholle räätälöidyltä – se pysyy aina varmasti paikallaan.

 

 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kun raita vaihtaa väriä, on aika vaihtaa uusi koon 6 Libero Touch. Kätevä indikaattori auttaa huolehtimaan lapsesi herkästä ihosta, jotta se pysyy mahdollisimman pehmeänä.

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

 

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...