Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch teippivaippa 5

10 - 14 kg

Miellyttävän pehmeä ja mukava

Vaippa, joka takaa luotettavan ja mukavan suojan

Libero Touch teippivaippa koko 5 on silkin pehmeä lapsen herkkää ihoa vasten. Vaipan hellävaraiset materiaalit ovat sekä imukykyisiä että hengittäviä. Ne takaavat kuivan ja mukavan tunteen niin päivällä kuin yöllä. Kun lapsesi painaa 10-14 kg, vaippa tuntuu vatsan ja jalkojen ympärillä kuin räätälöidyltä

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Erittäin pehmeät ja iholle hellävaraiset vuotosuojat tuntuvat mukavilta lapsen säärien ympärillä. Niiden ansiosta koon 5 Libero Touch on erittäin tehokas teippivaippa.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

 Koon 5 Libero Touch pitää lapsen ihon miellyttävän pehmeänä ja kuivana. Erittäin imukykyinen ydin auttaa suojaamaan lapsen herkkää ihoa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

 Erittäin pehmeä vyötärönauha varmistaa, että koon 5 Libero Touch mukautuu lapsesi kehoon. Vaippa istuu hellävaraisesti ja mukautuvasti lapsen vatsan ympärillä.

MYÖTÄIILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Erittäin pehmeä koon 5 Libero Touch -vaippa tuntuu miellyttävältä lapsen kehon ympärillä. Vaipan hellävaraiset ja joustavat sivusiivekkeet mukautuvat lapsen kaikkiin liikkeisiin.

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Koon 5 Libero Touch on uudistettu niin, että siinä on entistäkin pehmeämpi sisävuori ja erittäin pehmeitä materiaaleja joka puolella. Siten vaippa tuntuu koko ajan hellävaraiselta.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Koon 5 Libero Touch auttaa huolehtimaan lapsesi herkästä ihosta. Hengittävät ja entistäkin pehmeämmät materiaalit antavat myös lapsen ihon hengittää.

KOSTEUSINDIKAATTORI

Haluamme antaa lapsesi iholle parhaat mahdolliset olosuhteet. Siksi koon 5 Libero Touch -vaipassa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika

KÄTEVÄ KIINNITYS

Vaipan tarrakiinnikkeet voi tarvittaessa kiinnittää päällekkäin, jotta vaippa saadaan mukautettua lapsen kehon mukaan.  Koon 5 Libero Touch -vaipan istuvuus on sekä varma että mukava lapsen vatsan ympärillä

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

 

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...