Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch 5

10 - 14 kg

Vaippa, joka takaa luotettavan ja mukavan suojan

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Libero Touch teippivaippa koko 5 antaa pehmeän ja varman suojan sekä päivällä että yöllä. Vaipan kaksinkertaiset vuotosuojat istuvat hyvin ja tuntuvat pehmeältä lapsen jalkojen ympärillä, ehkäisten samalla vahinkoja.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Pehmeän ja miellyttävän tunteen lisäksi Libero Touch teippivaippa koko 5 pitää ihon kuivana ja sileänä. Vaipan imukykyinen ydin auttaa myös sinua vanhempana tuntemaan itsesi rauhalliseksi vaipanvaihtojen välillä.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Mukavan tuntuinen ja joustava vyötärö mukailee hellästi lapsesi kehoa Libero Touch teippivaipassa koossa 5. Vaipan joustavasta rakenteesta johtuen, se istuu täydellisesti ja tuntuu pehmeältä pientä vatsaa vasten.

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Libero Touch teippivappa koko 5 on varustettu pehmeillä ja joustavilla jalkaresoreilla. Ne istuvat mukavasti lapsen pienten jalkojen ympärille ja saavat vaipan mukautumaan lapsen kehoon.

360° PROSKIN TECHNOLOGY

Ainutlaatuinen 360° ProSkin Teknologiamme antaa puuvillanpehmeälle vaipalle istuvuuden, joka pitää itse kokea. Libero Touch teippivaippa koko 5 mukautuu lapsesi kehon mukaan ja tuntuu kuin räätälöidyltä vatsan sekä reisien ympärillä.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Touch teippivaippamme koko 5 on tehty silkin pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista. Nämä materiaalit auttavat pitämään lapsesi herkän ihon kuivana ja ihanan sileänä vaipan käytön aikana.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Älykäs teippi teipin päälle -kiinnitys takaa erinomaisen istuvuuden Libero Touch koon 5 teippivaipalle. Mikäli on tarpeen, teipit voi kiinnittää päällekkäin saadakseen varman ja mukavan tunteen pienokaisen vyötärön ympärille. 

  • Vuotosuojat
  • Istuvuus ja liike
  • Pehmeä ja mukava
  • Kätevä käytössä

Vaippa, joka takaa luotettavan ja mukavan suojan

Libero Touch teippivaippa koko 5 on silkin pehmeä lapsen herkkää ihoa vasten. Vaipan hellävaraiset materiaalit ovat sekä imukykyisiä että hengittäviä. Ne takaavat kuivan ja mukavan tunteen niin päivällä kuin yöllä. Kun lapsesi painaa 10-14 kg, vaippa tuntuu vatsan ja jalkojen ympärillä kuin räätälöidyltä

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Erittäin pehmeät Libero Touch -vaippamme ovat saaneet Joutsenmerkinnän, joten ne täyttävät tiukat pohjoismaiset ympäristö- ja terveysvaatimukset sekä toimivuus- ja laatukriteerit. 

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Kaikkien aikojen pehmeimmät vaippamme on testattu dermatologisesti – jotta ne olisivat lapsellesi luonnollisia ja hellävaraisia. Touch-vaipat on luotu huolehtimaan pienokaisesi herkästä ihosta.

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero Touch -teippivaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Libero Touch koko 5 antaa todella pehmeän suojan vuotojen ehkäisemiseksi. Kaksinkertaiset vuotosuojat istuvat mukavasti lapsen jalkojen ympärille ja auttavat ehkäisemään vahinkoja.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Pehmeän ja miellyttävän tunteen lisäksi Libero Touch teippivaippa koko 5 pitää ihon kuivana ja sileänä. Vaipan huippuimukykyinen ydin auttaa myös sinua vanhempana tuntemaan itsesi rauhalliseksi vaipanvaihtojen välillä.

 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Mukavan tuntuinen ja joustava vyötärö mukailee hellästi lapsesi kehoa Libero Touch teippivaipassa koossa 5. Vaipan joustavasta rakenteesta johtuen, se istuu täydellisesti ja tuntuu pehmeältä pientä vatsaa vasten.

 

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Libero Touch teippivappa koko 5 on varustettu pehmeillä ja joustavilla sivusiivekkeillä. Ne istuvat mukavasti lapsen pienen vartalon ympärille ja saavat vaipan mukautumaan lapsen kehoon.

 

360° PROSKIN TEKNOLOGIA

Ainutlaatuinen 360° ProSkin-teknologiamme antaa puuvillanpehmeälle vaipalle istuvuuden, joka pitää itse kokea. Libero Touch teippivaippa koko 5 mukautuu lapsesi kehon mukaan ja tuntuu kuin räätälöidyltä vatsan sekä reisien ympärillä.

 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Touch teippivaippamme koko 5 on tehty silkin pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista. Nämä materiaalit auttavat pitämään lapsesi herkän ihon kuivana ja ihanan sileänä vaipan käytön aikana.

 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Koon 5 Libero Touch -vaipat muistuttavat milloin on vaipanvaihdon aika. Vaipan ulkopuolella oleva viiva vaihtaa väriä, kun lapsi tarvitsee uuden vaipan.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Älykäs kiinnitys takaa erinomaisen istuvuuden Libero Touch koon 5 teippivaipalle. Mikäli on tarpeen, teipit voi kiinnittää päällekkäin saadakseen varman ja mukavan tunteen pienokaisen vyötärön ympärille.

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

 

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi kaikilla teippivaipoillamme on FSC-sertifiointi.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta sca.com

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...