Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch teippivaippa 4

7 - 11 kg

Erittäin pehmeää ja hoitavaa suojaa

Aina yhtä mukavaa ja varmaa suojaa

Kun lapsesi on 7–11 kg:n painoinen, Libero Touch koko 4 tarjoaa uskomattoman pehmeää suojaa. Räätälöidyltä tuntuva istuvuus luo lapselle aina mukavan olon. Vaipan silkinsileä materiaali hengittää, jotta herkkä iho pysyy ihanan pehmeänä ja kuivana.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Koon 4 Libero Touch -vaipassa on erittäin pehmeät vuotosuojat. Ne antavat hellävaraista ja luotettavaa suojaa lapsen säärien ympärillä.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Koon 4 Libero Touch -vaipan erittäin imukykyinen ydin auttaa luomaan lapsesi iholle parhaat mahdolliset olosuhteet. Olipa päivä tai yö, lapsesi saa kokea erittäin pehmeää ja varmaa suojaa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 4 Libero Touch -vaipassa on joustava vyötärönauha, joka luo hellävaraisen ja mukavan istuvuuden – sekä päivällä että yöllä. Se mukautuu lapsen kehon muotoihin ja pitää vaipan mukavasti paikallaan.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Koon 4 Libero Touch on istuvuudeltaan hellävarainen ja joustava. Joustavat sivusiivekkeet luovat mukavuutta, joka on kuin lapsen kehon mukaan räätälöityä.

TÄYDELLISTÄ PEHMEYTTÄ

Olipa päivä tai yö, koon 4 Libero Touch auttaa pitämään lapsesi olon mukavana. Entistäkin pehmeämpi materiaali tuntuu erittäin hellävaraiselta lapsen ihoa vasten.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Vaipan hengittävä materiaali huolehtii lapsen herkästä ihosta. Koon 4 Libero Touch ja sen entistäkin pehmeämmät materiaalit varmistavat, että iho pysyy hoidettuna ja kuivana – sekä päivällä että yöllä.

KOSTEUSINDIKAATTORI

Onko vaipanvaihdon aika? Koon 4 Libero Touch -vaipan ulkopuolella oleva indikaattori kertoo, milloin on aika vaihtaa vaippa. Tilanne pysyy hallinnassa ja lapsen ihosta on helpompi huolehtia.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Koon 4 Libero Touch -vaippa voidaan mukauttaa lapsen kehoon niin täydellisesti kuin mahdollista. Tarrakiinnikkeet voidaan kiinnittää päällekkäin ja vaipan istuvuudesta saa varman, mutta todella mukavan – sekä päivällä että yöllä.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...