Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch öppen blöja

4 - 8 kg

Suojaa lapsesi ihoa

Silkinsileä vaippa, joka pysyy kuivana pitkään

Libero Touch koko 3 on yhtä mukavan pehmeä joka tilanteessa. Teippivaippa 4–8 kg:n painoisille lapsille tuntuu silkinsileältä ja on aina hellävarainen lapsen herkälle iholle. Imukykyiset materiaalit hengittävät hyvin, joten iho tuntuu kuivalta ja pehmeältä.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Koon 3 Libero Touch antaa iholle hellävaraista suojaa lapsen reisien ympärillä. Vaipan erittäin pehmeät vuotosuojat toimivat todella tehokkaasti – sekä päivällä että yöllä.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Lapsesi iho pysyy koko ajan suojattuna. Koon 3 Libero Touch -vaipan huippuimukykyinen ydin pitää lapsen ihon miellyttävän pehmeänä ja kuivana.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 3 Libero Touch on suunniteltu tuntumaan erittäin pehmeältä lapsen vatsan ympärillä. Joustava vyötärönauha auttaa luomaan räätälöidyltä tuntuvaa pehmeyttä.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Koon 3 Libero Touch -vaippojen myötäilevät sivusiivekkeet tuntuvat todella pehmeiltä lapsen herkällä iholla. Ne mukautuvat lapsen kehon muotoihin ja auttavat luomaan miellyttävän istuvuuden.

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Koon 3 Libero Touch antaa miellyttävää ja hellävaraista suojaa uuden erityisen pehmeän sisävuoren ansiosta. Miellyttävä materiaali on entistäkin pehmeämpää ja tuntuu miellyttävältä herkkää ihoa vasten.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Suojaa pienen lapsesi ihoa vaipalla, joka antaa ihon hengittää. Hengittävä ja entistäkin pehmeämpi materiaali varmistaa, että koon 3 Libero Touch pitää ihon kuivana ja miellyttävän pehmeänä.

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kun on aika vaihtaa vaippa, koon 3 Libero Touch -vaipan takana oleva indikaattori vaihtaa väriä.  Se auttaa sinua huolehtimaan lapsesi herkästä ihosta.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Vaipan tarrakiinnikkeet voidaan kiinnittää päällekkäin mukavan istuvuuden varmistamiseksi. Koon 3 Libero Touch -vaippaa voidaan säätää lapsen kehon muotojen mukaan, jotta vaippa tuntuu kuin räätälöidyltä.

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

 

 

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...