Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Libero Touch - teippivaipat 2 2

2 - 5 kg

Räätälöidyn täydellistä pehmeyttä

Erittäin pehmeä vaippa, kuin räätälöity lapsellesi

Noin kuukauden iässä voi olla aika vaihtaa uuteen vaippakokoon. Libero Touch koko 2 on täydellinen 3–6 kg:n painoisille lapsille. Vyötärön säädettävä tarrakiinnitys varmistaa, että kaikenkokoiset lapset saavat kokea yhtä mukavasti istuvan ja silkinsileän vaipan.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Koon 2 Libero Touch -vaippojen kaksinkertaiset vuotosuojat tuntuvat todella pehmeiltä lapsen iholla. Ne antavat erittäin tehokasta suojaa lapsen säärien ympärillä.

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Olemme tehneet parhaamme varmistaaksemme hellävaraisen suojan lapsen herkälle iholle. Iho pysyy kuivana ja pehmeänä koon 2 Libero Touch -vaipan erityisen imukykyisen ytimen ansiosta.

JOUSTAVAT KANAVAT

Luotettavan ja erittäin pehmeän vaipan kanavat mukautuvat lapsesi kehon mukaan. Puuvillanpehmeä koon 2 Libero Touch on istuvuudeltaan mukava sekä päivällä että yöllä.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Olipa päivä tai yö, koon 2 Libero Touch tuntuu miellyttävältä lapsen vyötäröllä. Teippivaipassa on erittäin pehmeä ja joustava vyötärönauha, joka varmistaa räätälöidyn istuvuuden.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Koon 2 Libero Touch tuntuu erittäin pehmeältä ja hellävaraiselta lapsen vyötäröllä. Myötäilevät ja joustavat sivusiivekkeet mukautuvat kehon mukaan ja luovat erinomaisen istuvuuden.

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Mukava vaippa tuntuu hellävaraiselta lapsen herkkää ihoa vasten. Uusi ja erityisen pehmeä sisävuori varmistaa, että koon 2 Libero Touch on istuvuudeltaan miellyttävä.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Herkkä iho vaatii hengittäviä materiaaleja. Puuvillamainen koon 2 Libero Touch suojaa ihoa ja pitää sen sekä kuivana että miellyttävän pehmeänä.

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Vaippa pysyy varmasti paikallaan, mutta tuntuu samalla erittäin pehmeältä lapsen vyötäröllä. Koon 2 Libero Touch tuntuu puuvillanpehmeältä ja varmistaa mukavan istuvuuden navan kohdalla

KOSTEUSINDIKAATTORI

Pienen lapsen ihosta huolehtimisen pitää olla helppoa. Siksi koon 2 Libero Touch -vaipassa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Luo räätälöidyltä tuntuva istuvuus lapsesi vatsan ympärille. Koon 2 Libero Touch -vaipan joustavat tarrakiinnikkeet voidaan tarvittaessa kiinnittää päällekkäin, joten vaippa tuntuu mukavalta – sekä päivällä että yöllä.

TOIMIVA MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi. 

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...