Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Touch - teippivaipat

2 - 20 kg

Pehmeää ja hellävaraista suojaa

Teippivaipat tarjoavat parasta mukavuutta

Erittäin pehmeitä vaippojamme on saatavilla lapsille aivan pienimmistä alkaen siihen asti, kun lapsi saavuttaa 26 kg:n painon. Libero Touch-teippivaipat tarjoavat räätälöityä pehmeyttä ja hellävaraista istuvuutta. 360° ProSkin -teknologiamme ansiosta lapsesi saa huippuluokan mukavuutta sekä päivällä että yöllä.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -teippivaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Kaikilla vaipoillamme on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen hyväksi.  

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch-vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kaikilla vauvoilla on erilaiset tarpeet. Siksi Libero-vaippamme ovat voiteettomia. Opi tuntemaan lapsesi iho, jotta tiedät mitä se tarvitsee pysyäkseen pehmeänä ja sileänä.

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Kaikenkokoisissa pehmeissä Libero Touch -teippivaipoissa on kaksinkertaiset vuotosuojat. Ne suojaavat ihoa hellävaraisesti ja huipputehokkaasti vuodoilta.  

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Libero Touch -teippivaipat antavat pehmeää ja luotettavaa suojaa. Vaipan erittäin imukykyinen ydin auttaa luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet. 

JOUSTAVAT KANAVAT

Libero Touch Premature -vaipoissa sekä koon 1 ja 2 vaipoissa on joustavat ja mukavat kanavat. Ne mukautuvat lapsen kehon muotoihin ja auttavat pitämään vaipan paikallaan. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÄ

Libero Touch -vaippojen pehmeät ja joustavat materiaalit tuntuvat miellyttävältä lapsen vyötäröllä. Mukava vyötärönauha istuu hellävaraisesti ja joustavasti vatsan ympärillä.

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Kaikissa Libero Touch -teippivaipoissa on erittäin pehmeät ja joustavat sivusiivekkeet. Ne auttavat mukauttamaan vaippaa lapsen kehoon ja luomaan mukavan istuvuuden.

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Kaikissa Libero Touch -teippivaipoissa on uusi erittäin pehmeä sisävuori. Sisäpuolen uusi materiaali tuntuu miellyttävän pehmeältä lapsen iholla. 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Kun vaippa hengittää, myös lapsen iho saa hengittää. Kaikenkokoiset Libero Touch -vaipat on valmistettu miellyttävän pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Libero Touch Premature -vaipoissa sekä koon 1-3 vaipoissa on erityisesti huomioitu pienen lapsen herkkä napa. Vaipan etupuolen muotoilu varmistaa erittäin pehmeän ja hellävaraisen istuvuuden. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kaikissa Libero Touch -teippivaipoissamme on nyt kätevä kosteusindikaattori, joka kertoo milloin on vaipanvaihdon aika. Se auttaa sinua huolehtimaan lapsesi herkästä ihosta.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Kaikenkokoisia Libero Touch -teippivaippoja voidaan säätää niin, että ne ovat mahdollisimman mukavia ja varmoja lapsen vatsan ympärillä. Vaipan tarrakiinnikkeet voidaan kiinnittää päällekkäin, jotta istuvuudesta tulee kuin räätälöity. 

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch -teippivaipat ovat ulkomuodoltaan hillittyjä ja moderneja. Niissä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen kauniilla tavalla.

 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...