Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Newborn 3

4 - 8 kg

Varmaa suojaa päivällä ja yöllä

Hellävarainen vaippa, joka tuntuu miellyttävältä vatsan ja reisien ympärillä

Pehmeä ja hellävarainen vaippa sopii 4–8 kg:n painoisille lapsille – ja se tuntuu miellyttävältä lapsen herkkää ihoa vasten. Kosteusindikaattori ja huippuimukykyinen ydin antavat varmuutta riippumatta siitä, mitä lapsesi päivään sisältyy. 

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki Newborn-vaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi. 

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Ihanan pehmeät Libero Newborn -vaipat on kehitetty huolehtimaan herkästä ihosta. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme, että vaipat ovat niin luonnollisia ja hellävaraisia iholle kuin mahdollista. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kun tutustutte lapsesi kanssa paremmin toisiinne, huomaat mitä pienokainen todella tarvitsee. Libero-vaipat ovat voiteettomia, jotta voit aina valita lapsesi herkälle iholle sopivan vaihtoehdon.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Libero Newborn koko 3 on varustettu kaksinkertaisilla vuotosuojilla. Pehmeät vuotosuojat myötäilevät jalkoja ja antavat varmaa suojaa vuodoilta.

IMUKYKYINEN YDIN

Koon 3 Libero Newborn antaa hellävaraista suojaa kaikissa tilanteissa huippuimukykyisen ytimen ansiosta. Siten vaippa auttaa suojaamaan pienen lapsen herkkää ihoa. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Libero Newborn koko 3 istuu pehmeästi ja myötäilevästi. Joustovyötärö myötäilee lastasi ja varmistaa, että vaippa istuu todella hellävaraisesti.    

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Koon 3 Libero Newborn istuu pehmeästi ja myötäilevästi lapsen vatsan ympärillä. Joustavat sivusiivekkeet varmistavat hellävaraisen ja mukavan istuvuuden, joka myötäilee pienokaisesi kehoa.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Newborn koko 3 auttaa pitämään lapsen ihon pehmeänä ja kuivana. Ihanan hellävaraiset materiaalit hengittävät ja varmistavat, että myös lapsen iho hengittää. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Koon 3 Libero Newborn -vaipan ulkopuolella on kosteusindikaattori, joka kertoo milloin on vaipanvaihdon aika. Kun keltainen viiva vaihtaa väriä, on aika vaihtaa vaippaa

ERITTÄIN PEHMEÄ SISÄLTÄ

Vaippa tuntuu hellävaraiselta joka hetki. Koon 3 Libero Newborn -vaipan erittäin pehmeä sisämateriaali tuntuu miellyttävältä lapsesi herkällä iholla.

KÄTEVÄ KIINNITYS

Libero Newborn koon 3 kiinnitys on helposti säädettävissä, jonka ansiosta vaippa istuu mukavasti. Vaipan etuosassa olevat merkit ja kokonumero auttavat pukemaan vaipan oikein.

TOIMIVA MUOTOILU

Liberon vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.   

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Liberon vaippakuoseihin on piilotettu erilaisia eläimiä ja heidän hauskoja seikkailujaan. Koon 3 Libero Newborn -vaipoissa tutustutaan pienen sinitiaisen puuhiin.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...