Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Newborn 2

3 - 6 kg

Erittäin pehmeät ja hellävaraiset sisäpuolen materiaalit

Todella luotettava ja hellävarainen vaippa

Vaippa antaa varmaa suojaa päivällä ja yöllä, ja kätevä kosteusindikaattori auttaa huolehtimaan lapsen herkästä ihosta. Koon 2 Libero Newborn -vaipat sopivat täydellisesti 3–6 kg:n painoisille lapsille. Erittäin pehmeät sisämateriaalit ja hellävarainen istuvuus navan ympärillä tekevät vaipasta miellyttävän.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Libero on ylpeä siitä, että Newborn-vaipoillemme on annettu Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkintä Joutsenmerkki. Vaipan ympäristövaikutuksia on siis testattu useissa vaiheissa.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Ihanan pehmeät Libero Newborn -vaipat on kehitetty huolehtimaan herkästä ihosta. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme, että vaipat ovat niin luonnollisia ja hellävaraisia iholle kuin mahdollista. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Kun tutustutte lapsesi kanssa paremmin toisiinne, huomaat mitä pienokainen todella tarvitsee. Libero-vaipat ovat voiteettomia, jotta voit aina valita lapsesi herkälle iholle sopivan vaihtoehdon.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Koossa 2 Liberon Newborn –sarjassa on kaksinkertaiset vuotosuojat, jotka takaavat todella varman suojan ohivuotoja vastaan. Vuotosuojat tuntuvat ihanan pehmeiltä lapsen jalkojen ympärillä.

IMUKYKYINEN YDIN

Koon 2 Libero Newborn -vaipoissa on todella imukykyinen ydin. Se auttaa välttämään vahinkoja ja pitää pienen lapsen herkän ihon pehmeänä ja kuivana niin päivällä kuin yöllä. 

MYÖTÄILEVÄT SIVUSIIVEKKEET

Joustavat sivusiivekkeet varmistavat, että koon 2 Libero Newborn -vaipat istuvat miellyttävän hellävaraisesti lapsen vatsan ympärillä. Vaipan sivusiivekkeet myötäilevät lapsen liikkeitä pehmeästi joka tilanteessa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 2 Libero Newborn istuu miellyttävästi lapsen vatsan ympärillä. Joustovyötärö myötäilee kevyesti ja pehmeästi lapsen kehoa päivällä ja yöllä. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kun keltainen viiva vaihtaa väriä, on aika vaihtaa vaippaa. Koon 2 Libero Newborn -vaipoissa on kätevä kosteusindikaattori, joka kertoo milloin on vaipanvaihdon aika.

ERITTÄIN PEHMEÄ SISÄLTÄ

Sisäpuolen todella pehmeä materiaali on kehitetty pienten lasten herkkää ihoa ajatellen. Koon 2 Libero Newborn -teippivaippa tuntuu aina ihanan hellävaraiselta ja huolehtivalta.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Koon 2 Libero Newborn -vaipan hellävaraiset materiaalit ovat aina hengittäviä. Siten vauvan herkkä iho pysyy aina ihanan pehmeänä ja hoidettuna.

HELLÄVARAINEN NAVALLE

Koon 2 Libero Newborn istuu miellyttävästi lapsen vyötärön ympärillä. Vaipan erityisen hellävarainen muotoilu varmistaa, että vaipan etuosa ei paina lapsen herkkää napaa. 

JOUSTAVAT KANAVAT

Joustavat kanavat auttavat pitämään vaipan varmasti paikallaan. Siksi koon 2 Libero Newborn on miellyttävän hellävarainen ja istuu hyvin kaikissa päivän puuhissa. 

KÄTEVÄ KIINNITYS

Merkinnät ja kokonumero ovat Libero Newborn –vaipan koon 2 etuosassa ja auttavat laittamaan vaipan oikein lapsen päälle. Säädettävä kiinnitys varmistaa hellävaraisen istuvuuden lapsen vatsan ympärillä. 

TOIMIVA MUOTOILU

Liberon vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.   

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Liberon vaippakuoseihin on piilotettu erilaisia eläimiä ja heidän hauskoja seikkailujaan. Koon 2 Libero Newborn -vaipoissa seurataan pienen siilin seikkailuja. 

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...