Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

touch 6

13 - 20 kg

Istuva vaippa liikkuville lapsille

Housuvaippa, joka tuntuu kuin räätälöidyltä

Koon 6 Libero Touch on täydellinen 13–20 kg:n painoisille lapsille, jotka nousevat seisomaan, alkavat kävellä ja tutkivat ympäröivää maailmaa (tai kotiaan). Puuvillanpehmeä housuvaippa myötäilee lapsen kaikkia liikkeitä ja on helppo riisua ja pukea. Siten leikit saavat enemmän aikaa.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch -vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta.

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipoissa ei ole käytetty kosteusvoiteita, koska jokaisella pienellä vauvalla on omat tarpeensa. Tutustu lapsen ihoon ja selvitä, mikä siitä tekee niin pehmeän ja sileän. 

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Minkään ei pitäisi häiritä leikkejä – tai rauhallisia yöunia. Koon 6 Libero Touch -vaipan erittäin pehmeät kaksinkertaiset vuotosuojat ehkäisevät vahinkoja kaikkina vuorokauden aikoina. 

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Juoksemista. Leikkimistä. Nukkumista. Koon 6 Libero Touch suojaa joka tilanteessa vuodoilta – ja vaipan erittäin imukykyinen ydin auttaa pitämään lapsen kuivana. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Erittäin pehmeät ja hellävaraiset materiaalit myötäilevät lapsesi vyötäröä. Koon 6 Libero Touch on joustava ja varmistaa parhaan istuvuuden leikkien aikana – tai yöunilla.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Koon 6 Libero Touch suojaa vuodoilta mukavasti ja pehmeästi lapsen reisien ympärillä. Kun lapsi alkaa liikkua aina vain enemmän, säärien ympärillä olevat pehmeät joustoresorit pitävät vaipan varmasti paikallaan. 

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Mukavat housuvaippamme ovat nyt entistäkin pehmeämpiä. Koon 6 Libero Touch on saanut uudet, pehmeät ja joustavat materiaalit – jotka antavat lapselle koko ajan pehmeää suojaa.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Joustavat ja joka puolelta pehmeät materiaalit varmistavat, että koon 6 Libero Touch huolehtii lapsesi ihosta. Hellävaraisen housuvaipan hengittävät materiaalin antavat myös lapsen ihon hengittää. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Koon 6 Libero Touch -vaipassa on kätevä kosteusindikaattori – se vaihtaa väriä, kun on aika vaihtaa vaippaa. Siten voit varmistaa aktiivisen lapsen iholle parhaat olosuhteet helpommin. 

HELPPO VAIHTAA

Kun lapsesi alkaa tutkia ympäristöään, vaipan vaihdolle ei ole juurikaan aikaa. Siksi koon 6 Libero Touch -housuvaippa on todella kätevä. Vaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi sulkuteipin avulla. 

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...