Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

touch 5

10 - 14 kg

Ohut, kevyt ja myötäilevä

Pehmeä vaippa, joka tarjoaa liikkumavapautta

Lapsesi on päivä päivältä varmempi liikkeissään ja tarvitsee liikkeitä myötäilevän vaipan. Koon 5 Libero Touch on puuvillanpehmeä housuvaippa, joka istuu yhtä mukavasti kuin alushousut. Kun lapsesi on 10–14 kg:n painoinen, vaippa myötäilee konttausta, seisomaan nousemista tai jopa kävelyä.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -housuvaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch -vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta.

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipoissa ei ole käytetty kosteusvoiteita, koska jokaisella pienellä vauvalla on omat tarpeensa. Tutustu lapsen ihoon ja selvitä, mikä siitä tekee niin pehmeän ja sileän. 

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Kun lapsi alkaa liikkua aktiivisemmin, koon 5 Libero Touch antaa edelleen varmaa ja pehmeää suojaa. Erittäin pehmeät kaksinkertaiset vuotosuojat auttavat pitämään lapsesi kuivana – päivällä ja yöllä. 

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Housuvaippojen erittäin imukykyinen ydin pitää lapsen ihon kuivana ja pehmeänä kaikissa tilanteissa. Koon 5 Libero Touch antaa sinulle mahdollisuuden nauttia rennoista hetkistä yhdessä lapsesi kanssa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Onko aika opetella kävelemään? Tai ehkä vain nousta seisomaan omin avuin? Koon 5 Libero Touch -vaipan joustovyötärö on entistäkin pehmeämpi ja mukautuu lapsen kaikkiin liikkeisiin – varmistaen parhaan istuvuuden vatsan ympärillä.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Koon 5 Libero Touch varmistaa parhaan istuvuuden säärien ympärillä ja antaa samalla varmaa suojaa vuodoilta. Erittäin pehmeät joustoresorit myötäilevät hellävaraisesti lapsen kehoa. 

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Koon 5 Libero Touch -vaippa sisältää nyt entistäkin pehmeämpiä materiaaleja. Hellävarainen ja hoitava vaippa istuu joustavasti ja pehmeästi, kun lapsi alkaa liikkua aktiivisemmin.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Koon 5 Libero Touch on valmistettu erittäin pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista. Housuvaippa huolehtii, että lapsen iho pysyy mahdollisimman kuivana ja pehmeänä – sekä päivällä että yöllä.

KOSTEUSINDIKAATTORI

Kun raita vaihtaa väriä, tiedät että on aika vaihtaa vaippa. Koon 5 Libero Touch on saanut kosteusindikaattorin, joka auttaa huolehtimaan lapsesi ihosta. 

HELPPO VAIHTAA

Lapsesi alkaa nousta seisomaan – ja ehkä jo kävelemään? Hoitopöytä ei enää oikein toimi. Koon 5 Libero Touch -housuvaippa on helppo pukea ja riisua. Vaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi kätevän sulkuteipin avulla.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...