Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

touch 4

7 - 11 kg

Erittäin pehmeä ja joustava

Joustava ja istuva vaippa antaa vapautta liikkua

Nyt tapahtuu paljon lyhyessä ajassa. Ehkä lapsesi konttaa jo? Tai ehkä hän on yrittänyt nousta istumaan. Koon 4 Libero Touch on pienin housuvaippamme, jonka istuvuus ja joustavuus ovat huippuluokkaa. Se ei rajoita 7–11 kg:n painoista lasta lainkaan.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -housuvaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch -vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta.

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipoissa ei ole käytetty kosteusvoiteita, koska jokaisella pienellä vauvalla on omat tarpeensa. Tutustu lapsen ihoon ja selvitä, mikä siitä tekee niin pehmeän ja sileän. 

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Erittäin pehmeä koon 4 Libero Touch -vaippa suojaa vuodoilta kaikkina vuorokauden aikoina. Riippumatta siitä mitä lapsi tekee, erityisen pehmeät kaksinkertaiset vuotosuojat auttavat ehkäisemään vahinkoja. 

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Koon 4 Libero Touch auttaa pitämään lapsen ihon kuivana riippumatta siitä, onko leikkien, nukkumisen tai ympäristön tutkimisen aika. Erittäin imukykyinen ydin suojaa vuodoilta sekä päivällä että yöllä.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 4 Libero Touch -vaipan materiaalit ovat todella pehmeitä ja ne myötäilevät lapsen kehoa. Joustovyötärö on entistäkin pehmeämpi ja varmistaa parhaan istuvuuden riippumatta siitä mitä puuhaa päivään sisältyy.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Koon 4 Libero Touch pysyy mukavasti ja varmasti paikallaan. Joustavat ja todella pehmeät resorit mukautuvat lapsen säärien muotoon ja liikkeisiin – ehkäisten vuotoja ja varmistaen parhaan istuvuuden. 

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Koon 4 Libero Touch on entistäkin pehmeämpi ja antaa lapsellesi hellävaraista suojaa. Joustavat materiaalit huolehtivat lapsesi ihosta joka tilanteessa ja varmistavat parhaan istuvuuden. 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Koon 4 Libero Touch ei ole vain erittäin pehmeä vaippa. Lisäksi sen hengittävät materiaalit huolehtivat lapsesi ihosta. Housuvaipan materiaalit antavat ihon hengittää, jolloin iho pysyy miellyttävän pehmeänä.

KOSTEUSINDIKAATTORI

Koon 4 Libero Touch auttaa varmistamaan lapsesi iholle parhaat mahdolliset olosuhteet. Riippumatta siitä onko leikin vai unen aika, uusi kosteusindikaattori on kätevä tapa huomata, milloin on vaipanvaihdon aika.

HELPPO VAIHTAA

Koon 4 Libero Touch on todella kätevä, kun lapsi ei enää halua maata paikallaan. Todella pehmeän housuvaipan voi repäistä helposti auki reunoilta ja kiertää pieneksi paketiksi sulkuteipin avulla.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...