Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

touch pants

7 - 20 kg

Parasta istuvuutta aktiivisille lapsille

ERITTÄIN PEHMEÄT HOUSUVAIPAT, JOTKA SUOJAAVAT VUODOILTA

Kaikkien aikojen pehmeimmät housuvaippamme antavat lapsellesi erittäin pehmeän tuntuman 360° ProSkin -teknologian ansiosta. Uudet erityisen pehmeät materiaalit varmistavat, että vaipat tarjoavat hellävaraista ja varmaa suojaa, kun lapsesi alkaa uteliaana tutkia ympäristöään.  

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Kaikki erityisen pehmeät Libero Touch -housuvaippamme ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Olemme suorittaneet dermatologisia testejä pehmeimmillä vaipoillamme, jotta ne voisivat olla niin luonnollisia ja hellävaraisia kuin mahdollista. Libero Touch -vaippamme auttavat huolehtimaan pienten lasten herkästä ihosta.

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipoissa ei ole käytetty kosteusvoiteita, koska jokaisella pienellä vauvalla on omat tarpeensa. Tutustu lapsen ihoon ja selvitä, mikä siitä tekee niin pehmeän ja sileän. 

KAKSINKERTAISET VUOTOSUOJAT

Kaikissa Libero Touch -housuvaipoissa on erittäin tehokkaat ja todella pehmeät vuotosuojat. Ne antavat pehmeää ja luotettavaa suojaa joka tilanteessa. 

HUIPPUIMUKYKYINEN YDIN

Kaikki Libero Touch -housuvaipat pitävät lapsesi ihon miellyttävänä ja kuivana. Erittäin imukykyinen ydin suojaa vuodoilta koko ajan.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Kaikki Libero Touch -housuvaipat istuvat parhaalla mahdollisella tavalla lapsen vyötäröllä. Erittäin pehmeä materiaali joustaa vatsan kohdalta ja myötäilee lapsen kehoa ja liikkeitä.

JOUSTAA JALKOJEN YMPÄRILLÄ

Libero Touch -housuvaipat tarjoavat parasta istuvuutta lapsen reisien ympärillä – joka tilanteessa. Erittäin pehmeät joustoresorit mukautuvat lapsen kehoon ja liikkeisiin varmistaen suojan vuodoilta. 

TODELLISTA PEHMEYTTÄ

Kaikissa Libero Touch -housuvaipoissa on nyt entistäkin pehmeämpi joustovyötärö. Siten lapsi voi tuntea olonsa mukavaksi ja varmaksi kaikkina vuorokauden aikoina. 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Libero Touch -housuvaipat auttavat lapsen ihoa pysymään kuivana ja miellyttävän pehmeänä. Hengittävät materiaalit varmistavat, että lapsen iho pysyy suojattuna. 

KOSTEUSINDIKAATTORI

Saammeko esitellä: ensimmäinen housuvaippamme, jossa on kosteusindikaattori. Kun on aika vaihtaa uuteen vaippaan, vaipan takana oleva raita vaihtaa väriä. Siten voit varmistaa, että lapsen iho pysyy kuivana.

HELPPO VAIHTAA

Tietyssä iässä lapsi ei enää oikein halua maata paikallaan. Siksi Libero Touch -housuvaipat ovat erityisen käteviä vaihtaa. Vaippa yksinkertaisesti repäistään auki reunoilta ja kierretään pieneksi paketiksi sulkuteipin avulla.  

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Touch -vaippojen muotoilu on hyvännäköistä ja toimivaa. Edessä ja takana olevat merkinnät auttavat pukemaan vaipan oikein. Libero Touch on väreiltään hillitty, eikä näy vaaleiden vaatteiden läpi.

TYYLIKÄS ULKOMUOTO

Libero Touch on ulkomuodoltaan hillitty ja moderni. Siinä on kauniita ilmavia kuvioita, jotka kertovat vaipan pehmeydestä ainutlaatuisen tyylikkäästi.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...