Arvomme

Arvomme

Liberolla vaalitaan useita arvoja. Kahdessa tärkeimmässä on kysymys vastuun ottamisesta luonnosta ja ihmisistä.  

Hyvä tulevaisuus lapsillemme

Ehkä olet alkanut ajatella entistä enemmän ympäristöä ja sitä, millainen tulevaisuus lapsillamme on? Liberolle on tärkeää, että lapset voivat kasvaa mahdollisimman puhtaassa ympäristössä. Olemme sen vuoksi tehneet useita parannuksia, jotka varmistavat osaltaan paremman tulevaisuuden.

Näin toimimme ympäristön hyväksi:

  • Tavallisista vaipoistamme on tullut ohuempia ja ne painavat tänä päivänä 33 prosenttia vähemmän kuin 20 vuotta sitten. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme pystyneet hyödyntämään raaka-aineita tehokkaammin. Samanaikaisesti vaipoistamme on tullut pehmeämpiä ja huomattavasti imukykyisempiä - mitä kauemmin vaippa pysyy kuivana, sitä harvemmin se täytyy vaihtaa. Tämän ansiosta olemme pystyneet vähentämään myös jätteen määrää.
  • Viimeisen 20 vuoden aikana olemme vähentäneet vaipoistamme aiheutuvien hiilidioksidi– ja muiden kasvihuonekaasujen päästöjen määrää 37 prosentilla.
  • Jotta voimme arvioida vaippojemme ympäristövaikutukset, teemme elinkaarianalyyseja (LCA). Näissä analyyseissä määrittelemme vaippojen elinkaaren eri vaiheissa - kuten raaka-aineiden käytön, valmistuksen, pakkaamisen, kuljetuksen, vaipan käytön ja jätteenkäsittelyn yhteydessä - syntyviä ympäristövaikutuksia. Tänä päivänä teemme analyysin kaikille valmistamillemme vaipoille.

Pyrimme jatkuvasti parempaan

Vuonna 2007 Libero-vaippojen valmistaja SCA nimettiin maailman toiseksi vihreimmäksi yritykseksi! EIRIS:n (Ethical Investment Research Services) tutkimuksessa oli mukana yhteensä 3000 yritystä. Vaikka Libero on jo saavuttanut hyviä tuloksia ympäristöasioissa, haluamme olla vieläkin parempia. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia keinoja vähentää ympäristön kuormitusta. Luontoa tulee suojella – olemme sen velkaa lapsillemme. Tavoitteemme on vähentää ympäristövaikutuksia entisestään, jotta voisit käyttää Libero-tuotteita turvallisin mielin.

Joutsenmerkki

Libero-teippi ja housuvaipoille on myönnetty Joutsenmerkki. Tämä tarkoittaa, että tuotteiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman vähäiset ja niitä valvotaan jatkuvasti. Tuotteet täyttävät myös tiukat laatukriteerit.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...