Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Takaisinveto - Kaikki liivinsuojat

image

 2021-02-04

Libero-liivinsuojien takaisinveto  

Libero vetää markkinoilta Liberon liivinsuojat varotoimenpiteenä, koska joidenkin liivinsuojien liimasta muodostuu pieniä paakkuja, jotka irtoavat suojasta. Tällöin on vaarana, että liima saattaa päätyä imetyksessä lapsen suuhun. Jos liimaa joutuu lapsen vatsaan, siitä ei ole terveydelle vaaraa.   

Takaisinveto astuu voimaan välittömästi ja koskee kaikkia varastossa, myymälöissä ja kuluttajilla olevia tuotteita, mukaan lukien Liberon tervetuliaislahjan mukana tulevat liivinsuojat.  

Liberon liivinsuojat kiinnitetään rintaliivien sisäpuolelle teipillä. Tämän teipin liimasta muodostui joissakin liivinsuojissa pieniä paakkuja, jotka irtosivat.  

- Lapsen terveys ja turvallisuus on kaikkein tärkeintä, eikä ole hyväksyttävää, että jokin pieni osa tuotteesta voi irrota ja on vaarana päätyä lapsen suuhun ja mahdollisesti hengitysteihin. Tässä tapauksessa liivinsuojat eivät täytä asiakkaidemme tai omia laatuvaatimuksiamme, mitä pahoittelemme ja minkä otamme vakavasti. Libero päättää välittömästi varotoimenpiteenä vetää markkinoilta pois kaikki Libero-liivinsuojat samalla, kun teemme laadunvarmistuksen. Takaisinveto koskee sekä valkoisia että beigejä liivinsuojia, sanoo Essityn Libero Nordenin markkinointipäällikkö Camilla Svensson.  

Liberon liivinsuojia on ollut markkinoilla jo yli kymmenen vuotta. Esiin tullut laatuongelma on johtanut tuotannon pysähtymiseen. Liivinsuojia on jälleen saatavana myymälöissä, kun tuote täyttää laatuvaatimuksemme. 

Libero-liivinsuojia ostaneille kuluttajille suositellaan, että he eivät käytä tuotetta ja ovat yhteydessä Liberon kuluttajapalveluun alla olevien ohjeiden mukaisesti:  

  • Lähetäthän meille osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com sähköpostia, jonka aiheena on ”Takaisinveto – liivinsuojat”  
  • Kerrothan viestissä nimesi, osoitteesi, postinumeron, toimipaikan, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi 
  • Kun olemme vastaanottaneet tiedot, tulemme lähettämään valmiiksi leimatun kirjekuoren, lisäohjeita tuotteen palauttamisesta sekä tietoa korvauksesta. 

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteyksissä kuluttajapalveluumme osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com

Myymälöiden, joilla on Libero liivinsuojia, tulisi palauttaa ne tukkuvarastoon. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen cs.finland.consumer@essity.com 

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: 

Sofia Hallberg, Communications Director Nordic, Essity Hygiene & Health AB 

Phone: +46 72141 42 99, Email: sofia.hallberg@essity.com

About Libero 
Libero has manufactured diapers for 50 years and is the market-leading diaper in the Nordic region. Since 2010, all of Libero's diapers and baby skin care products have been labeled with the Nordic Swan Ecolabel. All product development and innovation take place at our research and development laboratory in Gothenburg.   

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...