Takaisinveto - Kaikki liivinsuojat

image

 11.6.2021 

   

 

Libero-liivinsuojien takaisinveto 

   

Vedämme tänään markkinoilta Liberon liivinsuojat varotoimenpiteenä johtuen laatu- ja turvallisuussyistä. Takaisinveto astuu voimaan välittömästi ja koskee kaikkia kuluttajilla sekä myös varastoissa ja myymälöissä olevia tuotteita.    

    

    

Liberon liivinsuojat kiinnitetään rintaliivien sisäpuolelle itsekiinnittyvällä teipillä. Tämän teipin liimasta on käytössä muodostunut joissakin liivinsuojissa pieniä irtoavia paakkuja. Nieltäessä näistä ei ole vaaraa vauvan terveydelle, mutta mikäli liimaa joutuu hengitysteihin, se voi aiheuttaa vakavia seurauksia.   

 

Libero ottaa asian erittäin vakavasti. Pahoittelemme, että liivinsuojamme eivät täytä meidän tai kuluttajien odotuksia eivätkä omia laatu- tai turvallisuusvaatimuksiamme. Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin lapsen terveys ja turvallisuus, ja siksi Libero päättää vapaaehtoisesti vetää pois markkinoilta kaikki liivinsuojat välittömästi. 

 

Haluamme myös painottaa, että tiedossamme ei ole yhtään lasta, jolle tuotteesta olisi aiheutunut vahinkoa. 

 

Jotkut kuluttajamme saattavat muistaa, että vedimme takaisin Libero-liivinsuojat aikaisemmin tänä vuonna. Tuotanto pysäytettiin ja teimme muutoksia materiaaliin parantaaksemme laatua ja tuotteelle tehtiin laajat laatutarkastukset. Äskettäin Libero-liivinsuojat tuotiin takaisin markkinoille, mutta tietoomme on tullut, että myös tässä uudessa tuotteessa on laatuongelmia, joten vedämme tuotteet pois myymälöistä ja pyydämme kuluttajia lähettämään meille takaisin heillä olevat liivinsuojat. Valitettavasti olemme myös päättäneet lopettaa Libero-liivinsuojien myymisen kokonaan.  

 

Libero-liivinsuojia ostaneille kuluttajille suositellaan, että he eivät käytä tuotetta ja ovat yhteydessä Liberon kuluttajapalveluun alla olevien ohjeiden mukaisesti:   

  • Lähetäthän meille osoitteeseen libero.kysymykset@essity.com sähköpostia, jonka aiheena on ”Takaisinveto – liivinsuojat”   
  • Kerrothan viestissä nimesi, osoitteesi, postinumeron, toimipaikan, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi   
  • Kun olemme vastaanottaneet tiedot, tulemme lähettämään valmiiksi leimatun kirjekuoren, lisäohjeita tuotteen palauttamisesta sekä tietoa korvauksesta.   

 

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteyksissä kuluttajapalveluumme osoitteeseen 

 
Myymälöiden, joilla on Libero liivinsuojia, tulisi palauttaa ne tukkuvarastoon. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen  
cs.finland.consumer@essity.com   

 

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä: 

Sofia Hallberg, CommunicationsDirector Nordic, EssityHygiene & Health AB  

Phone: +46 72141 42 99, Email: sofia.hallberg@essity.com 

 

   

 

About Libero 
Libero has manufactured diapers for 50 years and is the market-leading diaper in the Nordic region. Since 2010, all of Libero's diapers and baby skin care products have been labeled with the Nordic Swan Ecolabel. All product development and innovation take place at our research and development laboratory in Gothenburg. 

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...