Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Joutsenmerkki ja Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordic suosittelee vuodesta 2019 lähtien

 

Me Liberolla tiedämme, että lapsilla on herkkä iho ja kehittäessämme tuotteittamme teemme parhaamme sen eteen, että tuotteemme olisivat mahdollisimman hellävaraisia. Siksi olemme erityisen ylpeitä siitä, että voimme sanoa alla listaamiemme tuotteidemme olevan Asthma Allergy Nordicin suosittelemia.

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

 

Libero ja Joutsenmerkki vuodesta 2009

Liberolle ympäristökysymysten käsittely on itsestäänselvyys. Olemme ylpeitä siitä, että tuotteillemme on myönnetty Joutsenmerkki.

Joutsenmerkin, virallisen Pohjoismaisen ympäristömerkin, saaminen edellyttää tiukkojen ympäristövaatimusten täyttämistä. Tämän lisäksi arvioidaan myös tuotteen toimivuus ja laatu.

Joutsenmerkki tutkii tuotteiden ympäristövaikutukset näiden elinkaaren tärkeimpien vaiheiden suhteen. Me Liberolla emme tyydy tähän, vaan otamme huomioon vaippojen elinkaaren kaikki vaiheet. Pyrimme jatkuvasti vähentämään kaikkien vaiheiden ympäristövaikutuksia esimerkiksi toimittajien valinnalla, vaippojen valmistustavalla, materiaaleilla, muotoilulla, istuvuudella ja pakkaustavalla.

Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...