Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Comfort 7

16 - 26 kg

Vaippa monien tuntien leikkeihin

Aina yhtä mukava ja imukykyinen vaippa

Comfort-tuotesarjan suurin vaippa sopii täydellisesti 16–26 kg:n painoisille lapsille. Koko 7 pysyy aina varmasti paikallaan ja antaa mukavaa suojaa leikkeihin tai yön aikana. Mukava ja hengittävä materiaali sekä imukykyinen ydin pitävät lapsesi ihon kuivana ja sileänä.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Mukavat ja myötäilevät Libero Comfort -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme yhteiskuntavastuun ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Libero Comfort -vaippa antaa mukavaa suojaa ja tuntuu lisäksi luonnolliselta ja hellävaraiselta lapsesi iholla. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme vaippojen hellävaraisuuden. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipat eivät sisällä voiteita. Siten voit itse valita sen kosteusvoiteen, ihovoiteen tai öljyn, joka sopii parhaiten lapsesi herkälle iholle.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Juoksua, pomppimista, leikkejä ja tutkimusretkiä – Libero Comfort koko 7 tuntuu aina yhtä mukavalta. Erittäin pehmeät vuotosuojat istuvat miellyttävästi jalkojen ympärillä, ja suojaavat vahingoilta. 

IMUKYKYINEN YDIN

Minkään ei pitäisi olla leikkien ja uusien seikkailuiden esteenä. Siksi koon 7 Libero Comfort -vaipoissa on ohut ja huippuimukykyinen ydin, joka auttaa pitämään lapsesi ihon pehmeänä ja antaa samalla mukavaa suojaa.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Mitä aktiivisemmin lapsi alkaa liikkua – sitä enemmän mukautuvuutta vaipalta vaaditaan. Koon 7 Libero Comfort -vaipan pehmeä joustovyötärö myötäilee mukavasti lapsesi jokaista liikettä.   

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Koon 7 Libero Comfort -vaippa selviytyy lähes rajattomasta määrästä liikkumista ja juoksentelua. Joustavat sivusiivekkeet pitävät vaipan varmasti paikallaan, ja varmistavat samalla todella miellyttävän istuvuuden.

PEHMEÄT MATERIAALIT

Libero Comfort koko 7 antaa pehmeää ja mukavaa suojaa yhtä lailla lapsen leikkiessä kavereiden kanssa kuin nukkuessa. Vaipan pehmeät materiaalit tuntuvat mukavilta herkkää ihoa vasten.  

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Mikään ei häiritse leikkejä pienten ystävien kanssa – ei ainakaan vaippa, joka mukautuu kaikkiin liikkeisiin.  Koon 7 Libero Comfort -vaippojen kätevä tarrakiinnitys takaa varman istuvuuden.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Riippumatta siitä miten paljon touhua ja hauskuutta päivään mahtuu, koon 7 Libero Comfort -vaipan pinta pysyy kuivana. Lapsesi iho tuntuu ihanan pehmeältä ja kuivalta hengittävien materiaalien ansiosta.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Comfort -vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Uusituissa ja värikkäissä Libero Comfort -vaipoissa piilee erilaisia tarinoita. Koon 7 Libero Comfort -vaipoissa voit seurata viisaan pöllön seikkailuja.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...