Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Comfort 6

13 - 20 kg

Mukavuutta sekä leikkiessä että nukkuessa

Varmasti suojaava ja erittäin mukava vaippa

Koon 6 joustava Libero Comfort antaa lapsellesi aina mukavaa suojaa. Erittäin imukykyinen ydin ja hengittävä materiaali pitävät ihon kuivana ja pehmeänä leikeissä, ympäristöä tutkiessa ja nukkuessa. Vaippa tuntuu mukavalta iholla ja sopii 13–20 kg:n painoisille lapsille.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Mukavat ja myötäilevät Libero Comfort -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme yhteiskuntavastuun ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Libero Comfort -vaippa antaa mukavaa suojaa ja tuntuu lisäksi luonnolliselta ja hellävaraiselta lapsesi iholla. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme vaippojen hellävaraisuuden. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipat eivät sisällä voiteita. Siten voit itse valita sen kosteusvoiteen, ihovoiteen tai öljyn, joka sopii parhaiten lapsesi herkälle iholle.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Koon 6 Libero Comfort -vaipassa on erittäin pehmeät vuotosuojat. Ne auttavat antamaan mukavaa suojaa lapsen jalkojen ympärillä joka tilanteessa.

IMUKYKYINEN YDIN

Koon 6 Libero Comfort -vaippojen ohut ja huippuimukykyinen ydin auttaa pitämään ihon miellyttävän kuivana – riippumatta siitä miten paljon lapsi liikkuu. 

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Koon 6 Libero Comfort -vaippa myötäilee lapsesi liikkeitä ja mukautuu kehon muotoihin. Joustovyötärö myötäilee kehoa ja varmistaa hyvän istuvuuden – jotta vaippa ei häiritse leikkejä. 

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Koon 6 Libero Comfort -vaippa varmistaa hyvän istuvuuden, myös pienokaisesi liikkuessa aktiivisemmin. Joustavat sivusiivekkeet myötäilevät lapsen liikkeitä ja ovat tukena uusissa seikkailuissa. 

PEHMEÄT MATERIAALIT

Lapsesi tuntee olonsa aina mukavaksi koon 6 Libero Comfort -vaipan kanssa. Vaipan materiaalit tuntuvat pehmeiltä ja sileiltä iholla, antaen aktiiviselle lapselle mukavan tuntuman.

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Kun lapsi liikkuu vauhdikkaammin, tarvitaan varmaa istuvuutta. Koon 6 Libero Comfort -vaipoissa on kätevä tarrakiinnitys, jonka ansiosta vaippa pysyy paikallaan ja mukautuu kaikkiin liikkeisiin.

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Koon 6 Libero Comfort -vaipan materiaalit on kehitetty pitämään lapsen ihon pehmeänä ja kuivana – jotta lapsen olo tuntuisi mukavalta sekä päivällä että yöllä. 

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Comfort -vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Uusituissa ja värikkäissä Libero Comfort -vaipoissa piilee erilaisia tarinoita. Koon 6 Libero Comfort -vaipoissa voit seurata kiltin mäyrän seikkailuja.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...