Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

Comfort 5

10 - 14 kg

Huippuimukykyinen ja varma

Mukava, varma ja myötäilevä vaippa

Kun lapsesi on 10–14 kg:n painoinen, myötäilevät resorit tuntuvat mukavilta säärien ja vatsan ympärillä. Imukykyinen ydin ja hengittävä materiaali varmistavat, että vaippa antaa mukavaa suojaa – sekä lapsen nukkuessa että harjoitellessa kävelemistä.

Pidä huolta kaikkein pehmeimmästä

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet soveltuvat allergisille tai henkilöille, joilla on muista syistä herkkä iho.

YMPÄRISTÖ MIELESSÄ JOKA VAIHEESSA

Mukavat ja myötäilevät Libero Comfort -vaipat ovat Joutsenmerkittyjä. Niillä on myös FSC-sertifikaatti, joka kertoo työstämme yhteiskuntavastuun ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

TESTATUT MATERIAALIT LAPSESI VUOKSI

Libero Comfort -vaippa antaa mukavaa suojaa ja tuntuu lisäksi luonnolliselta ja hellävaraiselta lapsesi iholla. Olemme suorittaneet dermatologisia testejä varmistaaksemme vaippojen hellävaraisuuden. 

VAIPPA EI SISÄLLÄ VOITEITA

Libero-vaipat eivät sisällä voiteita. Siten voit itse valita sen kosteusvoiteen, ihovoiteen tai öljyn, joka sopii parhaiten lapsesi herkälle iholle.

PEHMEÄT VUOTOSUOJAT

Koon 5 Libero Comfort auttaa ehkäisemään vahinkoja sekä nukkuessa että kävelemään opetellessa. Jalkoja ympäröivät erittäin pehmeät vuotosuojat myötäilevät lapsen kaikkia liikkeitä ja antavat mukavaa suojaa.

IMUKYKYINEN YDIN

Koon 5 Libero Comfort -vaippojen ohut ja huippuimukykyinen ydin antaa lapsellesi varmaa ja mukavaa suojaa. Vaippa suojaa ja pitää lapsen ihon pehmeänä ja kuivana, myös silloin kun lapsi alkaa liikkua enemmän.

PEHMEÄ JOUSTOVYÖTÄRÖ

Mikään ei häiritse leikkejä koon 5 Libero Comfort -vaipassa. Mukavan vaipan myötäilevä joustovyötärö mukautuu lapsesi liikkeisiin ja tuntuu miellyttävän pehmeältä pientä vatsaa vasten. 

JOUSTAVAT SIVUSIIVEKKEET

Kun lapsi alkaa liikkua aktiivisemmin, koon 5 Libero Comfort on istuvuudeltaan todella miellyttävä. Joustavat sivusiivekkeet tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten ja myötäilevät lapsesi vyötäröä.

PEHMEÄT MATERIAALIT

Koon 5 Libero Comfort tarjoaa pehmeää ja mukavaa istuvuutta aktiivisille lapsille. Pehmeät materiaalit luovat todellista liikkumavapautta – jotta mikään ei häiritse ensimmäisiä askelia. 

HENGITTÄVÄ MATERIAALI

Olemme valinneet kaikki koon 5 Libero Comfort -vaipan materiaalit huolella. Niiden ansiosta vaippa pysyy kuivana, jotta myös lapsesi iho pysyisi ihanan pehmeänä ja kuivana. 

YKSINKERTAINEN KIINNITYS

Koon 5 Libero Comfort -vaippojen kätevä tarrakiinnitys varmistaa, että vaippa istuu varmasti lapsen ottaessa askeliaan. Mukava ja myötäilevä istuvuus ei rajoita lapsen liikkeitä.

KÄTEVÄ MUOTOILU

Libero Comfort -vaippojen ulkomuoto on tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Esimerkiksi edessä olevat merkit auttavat kiinnittämään vaipan aina oikein.

LEIKKISÄ KUVIOINTI

Uusituissa ja värikkäissä Libero Comfort -vaipoissa piilee erilaisia tarinoita. Koon 5 Libero Comfort -vaipoissa voit seurata iloisen suden seikkailuja.

Tuotteita, jotka tekevät lapsenhoidosta helpompaa ja hauskempaa

Vaipanvaihto
Kylvettäminen
Liikkeellä ollessa
Lisää
Ladataan artikkelia, odota...

Monenlaista huolehtimista

Työmme kestävän kehityksen hyväksi kattaa muun muassa vastuulliset hankinnat, resursseja säästävän tuotannon ja innovatiivisen tuotekehityksen, jossa huomioidaan sekä ihmiset että ympäristö. Näillä toimillamme vastaamme kuluttajien arjen vaatimuksia. Kehitämme jatkuvasti muotoilua ja etsimme vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat käytännöllisiä, mukavia, turvallisia ja ympäristöystävällisempiä. Viimeksi kuluneen 25 vuoden aikana olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 53 prosentilla ja tuotteillamme on nyt Joutsenmerkintä. Koko vaippavalikoimamme* on saanut FSC-sertifikaatin, joka kertoo panostuksestamme kestävän kehityksen ja vastuullisen metsänhoidon hyväksi.

Huolehdimme luonnosta

  • Vuodesta 2008 alkaen olemme vähentäneet teippivaippojemme ilmastovaikutuksia 25 prosentilla ja housuvaippojen 15 prosentilla.
  • Tuotteissamme käytettävä paperimassa on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lisäksi sekä teippi- että housuvaippamme ovat FSC-sertifioituja.
  • Ohuemman vaipan kehittäminen on lisännyt käyttömukavuutta ja vähentänyt jätettä. Olemme vähentäneet tuotteidemme painoa keskimäärin 20 prosentilla vuodesta 2008.

Huolehdimme ihmisistä

  • Kaikki vaippamme ovat dermatologisesti testattuja ja turvallisia käytössä. Koon 1 Libero Newborn on saanut *Allergia- ja astmaliiton* hyväksynnän. 
  • Kaikissa Touch-valikoiman teippi- ja housuvaipoissa sekä kaikissa Libero Newborn -vaipoissa on kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Siten autamme luomaan lapsen iholle parhaat mahdolliset olosuhteet.
  • Varmistamme, että toimintarutiinimme noudattavat sisäistä ohjeistoamme ja maailmanlaajuisia tavarantoimittajastandardejamme. 

Lue lisää työstämme osoitteesta essity.com

* Koko teippi- ja housuvaippavalikoimamme, Libero Swimpants -vaippoja lukuun ottamatta, on saanut sertifikaatin FSC:n maailmanlaajuisten metsänhoitostandardien mukaan, jotka kattavat tuotteiden oikeanlaisen käsittelyn jokaisessa tuotantovaiheessa.

Kerää arvokkaita pisteitä!

Liberokerhon uutena jäsenenä saat kaikista vaippaostoksistasi pisteitä. Aina kun täytät vaippakoodin, olet hieman lähempänä jotakin hauskaa, mukavaa tai käytännöllistä lapsellesi.

Liity jäseneksi!
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...
Ladataan artikkelia, odota...